Видео

Друк папок в Києві - найкраща якість

Друк папок в Києві - краща якістьЗахистити вміст - головна мета будь-якої папки. Надійний та економічний спосіб архівації - виготовлення папок з високоякісного і міцного картону. Завдяки хорошій щільності і легковажності багато замовники вибирають виготовлення папок саме з картону.

Велику частку на ринку корпоративного паперового виробництва займають саме офісні папки виготовлені з картону. Їх використовують майже кожна сучасна компанія. При цьому потрібно зауважити, що папка це не тільки поліграфічна офісне виріб.

Папка з картону - це незамінний і дуже зручний виріб для зберігання важливих речей, які потребують особливо дбайливого ставлення. Наприклад, якщо Вам потрібно зберегти такі речі як: гравюра, цінний рукопис, фотографії, книги, то в друкарні РВС-Принт ви завжди зможете замовити виготовлення папки з картону під певний розмір, який ідеально підійде під ваші речі.

 

В залежності від ваших побажань і призначенню папки наш дизайнер здатний вміло створити дизайн-макет папки з використанням в оформленні папки безліч елементів декорування.

У нашій роботі ми застосовуємо:

- покриття УФ-лаком

- ламінація

- тиснення

Папки замовлення в Києві від поліграфії РВС-Принт ідеально підійдуть для презентації нового продукту, семінарів, виставок, прес-конференцій та інших важливих подіях компанії.

Найчастіше наші клієнти замовляють папки з картону з нанесеним логотипом компанії. Ця брендована папка покаже партнерові або клієнтові весь статус і солідність компанії. Тут ідеально спрацьовує правило: авторитет компанії буде вище чим краще продуманий дизайн і чим вище якість матеріалів папки.

Професійні співробітники нашої компанії завжди зможуть безкоштовно проконсультувати вас у виборі корпоративної папки під ваші цілі. Наша друкарня може надрукувати тираж точно в строк, а наші досвідчені дизайнери зможуть допомогти вам з дизайн-макета папки.

Папки з логотипом – фірмовий стиль компанії

Важливим продуктом "ділової поліграфії" є папка з логотипом. Логотип на папці допоможе краще запам'ятати бренд і підвищити впізнаваність фірми. Папка в свою чергу - це відмінний рекламний носій: ми часто розміщуємо на лицьовій або внутрішній стороні папки інформацію про компанію.