Видео

Способи друку каталогів

Способи друку каталогівКаталоги продукції є у кожної компанії, яка надає декілька послуг або займається продажем декількох товарів. Каталоги продукції сприяють популяризації, просуванню і продажу послуг і товарів цільової аудиторії.

У даній статті ми опишемо два основних способи друку каталогів. Каталоги сьогодні дуже популярна поліграфічна продукція ефективним інструментом просування послуг і товарів компанії, саме каталоги дають можливість презентувати клієнтові продукцію компанії. В каталозі можна відобразити всі достоїнства і переваги компанії.

Кожна компанія в залежності від ряду об'єктивних причин замовляє каталоги продукції в різній кількості. Друкарня РВС-Принт пропонує цифровий друк каталогів або офсетний друк каталогів.

Найчастіше замовляю каталоги на рік - у великих кількостях. Це дуже стратегічне рішення: чим більше виготовляється каталогів, тим дешевше вартість одного каталогу. Саме це і є головний принцип офсетного друку.

Офсетний друк каталогів застосовується при виготовленні великих тиражів. Точна передача кольорів і високу якість друку також виділяє офсетний друк каталогів. Коли виникає ситуація, що фірмовий стиль або брендбук використовує кольори Pantone то офсетний друк так само ідеально впорається з цим завданням.

Цифровий спосіб друку каталогів. Коли потрібно надрукувати декілька або один каталог ідеальний спосіб буде цифровий друк. Важлива перевага є швидкість друку каталогів даними способом. Невеликий тираж каталогів можна виконати за невеликий термін. Якщо у вашої компанії постійно змінюються товари або необхідний не дуже великий тираж то цифровий друк, те, що вам потрібно.

Також можна надрукувати невелику кількість каталогів на якийсь незаплановане захід.

Оперативна друкарня РВС-Принт спеціалізується на виробництві каталогів в Києві. Наша компанія використовує тільки саме нове і сучасне обладнання, завдяки чому ми можемо виконати замовлення будь-якої складності в призначені терміни.

Замовити каталоги в Києві дуже просто: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.