Видео

Способи друку папок

Способи друку папокДокументообіг і трудовий процес дуже складно уявити без канцелярського приладдя.

Деякі компанії купують канцелярське приладдя в магазинах, інші компанії, які стежать за своїм престижем і іміджем замовляють виробництво канцелярського приладдя з логотипом компанії РВС-Принт.

Наша друкарня займається виготовленням: щоденників з логотипом, ручки з логотипом, фірмові папки з логотипами.

У цій невеликої статті ми розглянемо такий вид поліграфічної продукції як - друк папок з логотипів. Без них складно зберегти документи при транспортуванні, і вони незамінні для зберігання документів.

Папка — це поліграфічний виріб, яке виготовляють для зберігання, перенесення документів, особисті справи, сертифікати та інше.

 

Папки з логотипом це в першу чергу частина фірмового стилю компанії, яка несе іміджеву і рекламну функцію.

Кожна компанія обмінюється різними документами з партнерами і клієнтами ось чому виготовлення папок з логотипом одна з найбільш затребуваних послуг.

Для будь-якого нового клієнта компанії викличе позитивні емоції, коли документи які були надіслані оформлені в стильну папку з логотипом, відразу видно, що компанія стежить за деталями свого іміджу і в цілому за своєю роботою.

Фірмові папки можна розробити з урахуванням особистих переваг замовника і спираючись на фірмовий стиль компанії.

Друк папок в Києві відбувається кількома способами: трафаретний друк, офсетний друк або цифровий друк.

Цифровий друк папок — ідеальне рішення, коли потрібно надрукувати невеликий тираж корпоративних папок за мінімальну кількість часу. Ця терміновий друк папок, добре підходить при форс-мажорних обставинах, коли намічається тематична конференція.

Офсетний друк папок в Києві - дуже затребуваний спосіб виробництва папок. Великий тираж папок - це і вигідно і стратегічно вірне рішення. Офсетний друк — це великий тираж за меншу вартість одиницю продукції. Корпоративні папки в офісах — це дуже витратний матеріал. Ми рекомендуємо один раз замовити великий тираж папок з логотипом ніж кожен місяць замовляти невеликими тиражами.

Трафаретний друк добре підходить у випадках, коли потрібно виготовити солідну, незвичайну папку з логотипом. Є можливість нанести зображення на папки із спеціальних матеріалів: папка з ефектом оксамиту, дизайнерського картону.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.