Видео

Особливості широкоформатного друку

Особливості широкоформатного друкуНа сьогоднішній день існує багато видів реклами, великою популярністю у замовників користується зовнішня реклама.

Практично вся зовнішня реклама проводиться завдяки широкоформатного друку, у даній статті ми вирішили вказати деякі особливості даної друку.

Широкоформатний друк - дуже популярний вид друку. За якістю даний вид друку можна порівняти з цифрової та офсетним друком.

Особливість широкоформатного друку можна вважати можливість друку зображень на матеріалі великого розміру, так як на широкоформатних машинах використовують рулонні матеріали. Ширина матеріалу може бути не ширше ніж розмір широкоформатного машини, а от довжина може бути великий.

Коли необхідно виготовити величезне рекламне оголошення, то друк проводиться на декількох частинах, після чого ці частини скріплюються через спайку. При цьому спайку не видно, можна сказати, ще одна перевага зовнішньої реклами.

Важливою особливістю широкоформатного друку РВС-Принт можна вважати універсальність в нанесення зображення. Нанести зображення можна на будь матеріал: плівку, папір, холст, банерна тканина і багато іншого.

Якість зображення при цьому в залежності від використовуваного матеріалу не змінюється. Ще однією особливістю є можливість друкувати білилами. При інших видах друку не можна друкувати білою фарбою.

Широкоформатний друк буває двох видів: екстер'єрна широкоформатний друк широкоформатний та інтер'єрний друк.

Екстер'єрна друк використовується для зовнішньої реклами. Даний вид реклами не відрізняється високою якістю друку. Дозвіл від 360 dpi до 1080 dpi, здалеку картинка читається і зрозуміла, що достатньо в повному обсязі для зовнішньої реклами. Таку рекламу добре видно, і вона дуже ефективна.

Інтер'єрна друк або фотодрук, це високоякісний друк. Такий дозвіл друку 1440 dpi до 2880 dpi, якість дуже чітке і його можна розглядати з близької відстані. Часто наші клієнти використовують інтер'єрна друк для прикраси стін: фотошпалери, картини, великі полотна та багато іншого.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.