Видео

Види поліграфії та друкованої продукції

Види поліграфії та друкованої продукціїУ світі бізнесу невід'ємною частиною стали типографічні послуги, поліграфічна продукція дуже ефективний спосіб реклами, при цьому ціна на продукцію відносно невисока.

У даній статті ми розглянемо особливості і переваги, які включають в себе поліграфічні вироби.

Почнемо ми з листівок та візиток - це одні з найбільш поширених видів поліграфії. Саме візитки з давніх пір служать для обміну контактною інформацією серед бізнесменів. Ось чому кожен поважаючий себе бізнесмен має у сучасному світі мати стильні візитки. Крім того, на візитках можна розміщувати рекламну інформацію, це потужний маркетинговий інструмент, друкарня РВС-Принт рекомендує обов'язково використовувати.

Друк листівок в Києві - так само є пріоритетною послугою у наших клієнтів. Рекламні листівки можуть носити агітаційний, інформаційний і рекламний характер.

Якщо вас цікавить найбільш місткі багатосторінкові поліграфічні вироби, то рекомендуємо звернути увагу на: брошури, книги, каталоги, брошури, журнали та інше.

Презентаційну та інформаційну функції можуть виконувати всі вироби окрім книг.

Якщо у вас невелика компанія та товарів, послуг у вас невелика кількість то вам ідеально для презентації підійде – друк брошур.

Друк каталогів — це докладний опис послуг і товарів більш великої компанії. Ідеальне рішення для великої компанії.

Наша друкарня в Києві здійснює друк корпоративних журналів. Тобто існують не тільки глянцеві журнали.

У переддень Нового року особливо актуальна друк календарної продукції. Ми друкуємо всі види календарів: настінні, кишенькові або настільні. При цьому всі види календарів поділяються на підвиди. Бувають календарі з годинником - новинка здатна здивувати адресат.

Високий статус будь-якої організації може підкреслити канцелярське приладдя з нанесеним логотипом на них.

Виробництво папок з логотипом, ручки з логотипом на замовлення, друк фірмових блокнотів, фірмові бланки і багато чого іншого є іміджевою продукцією для компанії. На наш погляд, дуже важливо не забувати про сувенірну продукцію, так як корпоративні подарунки повинні бути на всякий випадок завжди. Можна висловити свою повагу і увагу клієнта, партнера в день його народження. Підійде шкіряний щоденник з логотипом або стильна гуртка у фірмовому стилі компанії.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.