Видео

Де надрукувати квартальні календарі в Києві?

Де надрукувати квартальні календарі в Києві?Сьогодні саме час готувати новорічні корпоративні подарунки.

Одним з найпоширеніших видів подарунків є фірмові квартальні календарі. У цій невеликій статті ми опишемо де в Києві замовити друк фірмових календарів і як зробити їх більш міцними і презентабельними.

Друк календарів в Києві одна з найбільш затребуваних послуг друкарні РВС-Принт, це завжди актуальний новорічний подарунок. Це можна пояснити тим, що новий корпоративний календар у Новому році дуже потрібна річ для будь-якої людини, незалежно від статі, віку та сфери діяльності.

В якості корпоративних подарунків наша друкарня сміло може рекомендувати потрібний і актуальний подарунок напередодні Нового року - календар.

Корпоративні календарі з логотипом користуються дуже великою популярністю, ось чому партнери і клієнти можуть отримати в подарунок кілька календарів від різних компаній. Як правило, люди залишають один календар, який буде самим стильним і сподобався найбільше.

 

Виходячи з цього, потрібно створити фірмовий стиль корпоративного календаря, який буде висіти на стінах партнерів або клієнтів зробити максимально якісно, привабливим і солідним.

Ось кілька рекомендацій по створенню фірмовий календарів:

Важливо при створенні дизайн-макету створити календар незвичайним і оригінальним.

Креативність при створенні дизайну календарів тільки вітається. Звичайними пейзажами або заходами вже нікого не здивувати. При розробці календаря потрібно дуже якісно продумати підкладку і верхній блок. Календарна сітка найчастіше стандартна.

При виготовленні календарів дуже важливим етапом є вибір паперу та постдрукарська робота. Папір рекомендуємо вибрати якісної і щільною. Важливо підібрати міцні пружини, щоб відривання аркушів блоку і перевертання листів відбувалося без труднощів. Завдяки постпечатным робіт можна додати вашому корпоративному календарем презентабельність і солідність.

Фольгування і вибіркове ларикование може допомогти, надати особливий вид календарем, РВС-Принт може зробити: тиснення, вирубку, конгрев і багато іншого. Всі ці процеси зроблять ваші календарі найбільш репрезентативними і оригінальними.

Надрукувати квартальні календарі ви зможете в оперативній друкарні РВС-Принт в Києві. Друк календарів і будь-якої іншої поліграфічної продукції наша компанія здійснює за допомогою офсетного і цифрового друку. Наша друкарня може виконати великі і малі тиражі.

Ми зацікавлені в довгостроковому співробітництві, телефонуйте: +38 (044) 454-12-12 або +38 (099) 310-21-20.