Видео

Цифровий друк — це терміновий друк

Цифровий друк — це терміновий друк в Києві: +38 (044) 454-12-12Дуже часто бувають ситуації коли потрібно терміново зробити ремонт в офісі, замовити торт для начальника в честь його дня народження, таких прикладів можна перераховувати нескінченно. Найбільш частий питання яке виникає майже у всіх компаній це надійна і терміновий друк поліграфії.

У сучасному світі без поліграфічної продукції практично неможливо обійтися жодному офісу. Поліграфічна продукція РВС-Принт налічує дуже багато видів виробів, які в тих чи інших випадках використовуються співробітниками в межах офісу.

Візитка це найпоширеніший вид поліграфічної продукції, візитки потрібні кожному співробітнику компанії. Бувають ситуації коли візитки потрібні терміново. Наприклад, коли завтра відбудеться важлива конференція де можуть бути присутні потенційні пратнери або замовники або "непомітно" закінчилися візитки в офісі. Ось чому дуже затребувана терміновий друк візиток в Києві.

 

Сучасне обладнання друкарні РВС-Принт дозволяє зробити візитки відмінної якості в максимально стислі терміни. Терміновий друк візиток здійснюється завдяки цифрового друку.

Головною перевагою цифрового друку над іншими видами друку це можливість виготовлення будь-якого виду поліграфії за кілька годинник.

Якщо вашій компанії потрібен невеликий тираж поліграфії за максимально швидкий термін, то цифровий друк ідеально вам підійде.

Терміновий друк це цифровий друк, можна сміливо це стверджувати.

Друкарня РВС-Принт здійснює виготовлення та друк всіх видів поліграфічної продукції це і візитки, брошури, листівки, календарі, ліфлети, хенгерів за допомогою цифрового друку.

Кожен замовник нашої друкарні може бути впевнений, що замовлення буде виконано вчасно, так як у нас власне виробництво і сучасна апаратура. Ми стежимо за своєчасністю виготовлення поліграфії і якістю поліграфічної продукції.

Ми націлені на довгострокове співробітництво і готові стати надійним партнером у наданні поліграфічної допомоги.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.