Видео

Щоденники з логотипом на замовлення

Щоденники з логотипом на замовленняЩоденники і сьогодні є для ділових людей невід'ємним атрибутом у їх повсякденному житті. В особистому щоденнику розписується вся ділова життя цих людей, день за днем, година за годиною, іноді по хвилинах. Навіть розвиток різноманітних технологій з впровадженням новітніх гаджетів не вплинуло на використання щоденників, де особисто робиться запис про майбутню подію на конкретну годину і дату.

Кожна, поважаюча себе компанія має особисті щоденники зі своїм логотипом, які не тільки допомагають стежити за всіма змінами і майбутніми подіями, але є однією зі складових іміджу цієї компанії. Наявність фірмового щоденника у кожного співробітника компанії це один з штрихів свідчення високого статусу підприємства. Друк щоденників з логотипом і в даний час затребувана послуга для кожної компанії.

 

Крім основної функції, вони часто використовуються в якості сувеніра бізнес партнерам і клієнтам на дні народження, Новий рік та інші свята. Фірмовими ежедневниками та іншої сувенірної продукцією з логотипом компанії обмінюються привітанням та подарунками. Нанесений логотип компанії на фірмовий щоденник є ніщо інше, як реклама цієї компанії, яка ненав'язливо нагадує про себе завжди, коли його будуть відкривати.

Друк щоденників з логотипом залежить від основних складових. Насамперед визначається його зовнішній вигляд, його розмір, форма, матеріал обкладинки. У внутрішньому блоці щоденник може бути датований, напівдатований і недатований.

Формат А5 з шкіряною обкладинкою є, зазвичай, стандартним, але іноді замовник змінює формат свого фірмового щоденника і робить замовлення за індивідуальним макету. Співробітники поліграфії РВС-Принт готові виготовити фірмові щоденники будь-якого формату, швидко і якісно.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.