Видео

Як створити брошуру?

Як створити брошуру?Потужним і ефективним рекламним інструментом PR є брошура, яка інформує громадськість про які надійшли в продаж нові товари або надання послуг підприємством. Але щоб кожен потенційний покупець зацікавився цією брошурою і її прочитав, а не викинув в урну, брошура повинна бути створена на відповідному рівні.

Співробітники компанії РВС-Принт, які займаються виготовленням друкованої рекламної продукцією, знають, що насамперед треба зробити, щоб рекламна поліграфія була вдалою, щоб її із захопленням прочитували. Необхідно створити макет брошури, потім опрацьовується дизайн брошури, щоб вона була не шаблонно, а дуже привабливою і нарешті, верстка. Щоб на брошуру звернули увагу з перших секунд, необхідно створити фотографії, картинки, схеми, будь-які графічні зображення дуже яскравими.

Адже користувачі спочатку дивляться на картинку і вже потім читають текст, знайомлячись з інформацією.

 

Дизайнери обробляють зображення, коригують кольори та інші елементи. Потім розробляється макет брошури в електронному вигляді за допомогою програми верстки. Підказують у виборі матеріалів і визначення способу друку. Зазвичай на виготовлення брошури використовується папір різної щільності, сорти і навіть забарвлення. Так, для обкладинки брошури використовується товста папір з додатковим покриттям або іноді вдаються навіть до дизайнерським картонам.

На обкладинці можуть розташовуватися горизонтальні смуги або кишенька, в якому для потенційних клієнтів, наприклад, можна вставити будь-який не дуже об'ємний матеріал, наприклад, візитку. Папір тонший використовується для внутрішнього блоку брошури. Щоб брошура мала більш витончений і привабливий вигляд, плівки, фольги та інших дизайнерських матеріалів роблять вставки. Для невеликого тиражу брошури доцільніше використовувати цифровий друк, буде швидше і вигідніше.

Якщо виробництво брошури припускає великий тираж, то його здійснюють методом офсетного друку, це буде економніше. Листи брошури можуть скріплюватися за допомогою пружини, скріпок або клею (термобіндер).

В залежності від обсягу тиражу, завантаженості виробництва і способу друку весь процес друку триває не більше 1-3 днів на сучасному потужному обладнанні, фахівцями, професіоналами своєї справи.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.