Видео

Фальцювання буклетів, як спосіб створення ефективної реклами

Фальцювання буклетів, як спосіб створення ефективної рекламиВиготовлення друкованої продукції включає кілька виробничих етапів і передостаннім, а іноді і останнім з яких є фальцювання. Співробітники компанії РВС-Принт, які на ринку поліграфії вже багато років, познайомлять своїх потенційних клієнтів з фальцюванням при випуску брошур, рекламних буклетів, книг та іншої друкованої продукції, що складається з кількох аркушів.

Слово «фальцювання» походить від німецького слова «falzen», що означає «згинати» та «складати». Тепер багатьом стає ясно, що надруковані та розрізані листи методом фальцювання складаються в певний порядок для зшивання, а при необхідності згинаються. В залежності від тиражу застосовується два види фальцювання, автоматичний, на спеціальній фальцевальной машині, коли друкується великий тираж. При невеликому тиражі друкованої продукції працівники друкарні згинання листів виробляють вручну.

Якість згину при цьому не зменшується. При використанні в рекламних цілях щільного паперу або паперу покритої кольоровий щільною фарбою використовується метод біговки, це коли пластиною або тупим ножем завдається удар за місцем майбутнього згину.

Тоді шар фарби на папері залишається не ушкодженою, порівняно з притискним валом на автоматичній машині або при згині паперу вручну. Таким методом виготовляються рекламні буклети.

На кожному етапі виробництва друкованої продукції здійснюється контроль за якістю обробки. На якість фальцювання впливає кілька складових фактора, товщина паперу, вологість, напрямок волокон і кількість згинів одного аркуша. Так, папір товщиною до 90 мкм згинається добре, тут невелика кількість волокон целюлози, тому внутрішнє напруження буде не велика. Поліграфічний виріб самостійно не розкриється і виглядає дуже акуратно.

Не отримує пошкоджень і чудово згинається папір з вологістю до 10%.

Напрямок волокон може бути поздовжнім або поперечним. Згин буде рівним і якісним при поздовжній фальцювання, будуть мінімальними і пошкодження паперу.

Чим менше згинів листа планується, тим краще, при більшій кількості згинів можуть з'явитися і більше ушкоджень папери.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також: м. Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.