Видео

Листовий офсетний друк

Листовий офсетний друкКлієнтам, які замовляють великий тираж поліграфічної продукції, співробітники компанії РВС-ПРИНТ радять зробити це з допомогою офсетного листового друку. Так буде набагато раціональніше і по вартості і по часу.

Багатьом відомо, що для великого тиражу друку найбільш прийнятним способом є офсетний друк. Суть офсетного друку полягає в тому, що тут є спеціальний офсетний циліндр, на який потрапляє фарба і тільки потім зображення з циліндра переходить на матеріал друку. В інших способах друку фарба лягає відразу на запечатуваний матеріал.

При офсетному способі зображення виходить яскраво вираженим, поліграфічні вироби будуть якісними і відносно недорогими. Залежно від застосовуваного матеріалу друку офсетний друк поділяється на два основних види, це листовий і рулонний офсетний друк. Різниця цих видів офсетного друку полягає від запечатується, чи буде він у рулонах або це великі форматні листи.

 

Офсетні машини для аркушевого друку можуть друкувати як на папері, так і на інших матеріалах, вінілі картоні та інших. Друкуються як односторонні так і двох двосторонні поліграфічні вироби. Якість друку прекрасне, розширена колірна палітра зображення дуже яскрава. Листова офсетний друк потребує часу для додрукарської підготовки, це і виготовлення форми для друку, кольороподіл та інші роботи, потім час друку і роботи по обробці після друку. Крім часу йдуть чималі виробничі витрати, тому раціональніше виготовляти з допомогою офсетного друку великі тиражі.

Але віддрукована поліграфічна продукція листової профсетной печаткою має гарантовану високу якість, колірна палітра дуже розширена. Не треба забувати і про великий вибір матеріалу для друку та виготовлення поліграфії в великих форматах. З допомогою листовий офсетного друку наша компанія виготовляє замовлення клієнтів рекламних виробів, листівки, візитки, плакати і т. д. Друкуються замовлення періодичних видань, брошур, каталогів та багато іншої поліграфічної продукції. Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, або Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70