Видео

Ексклюзивні візитівки в Києві

Ексклюзивні візитки в КиєвіДля ділової людини візитівка є невід'ємним атрибутом його іміджу. У сучасному світі бізнесу не можна навіть уявити собі першу зустріч ділових людей без наявності візитки. І часто це не проста, а ексклюзивна візитка, яка говорить про високий статус її власника. Адже при першому ж діловому знайомстві зовнішнє оформлення візитки грає не останню роль про враження ділового якості її володаря.

Тому, крім контактного обміну інформацією, візитки виконують роль представляти їх власника на ділових зустрічах. Сучасні технології поліграфії дають можливість виготовляти ексклюзивні візитки в найрізноманітніших варіантах.

Так компанія РВС-Принт, маючи все технологічне устаткування для друку поліграфічної продукції, пропонує своїм клієнтам перш за все, вибрати матеріал для ексклюзивної візитки. В наявності є широкий вибір оригінального дизайнерського картону. Крім цього можна віддрукувати елітні візитки на пластику, кольоровому, білому або прозорому, які виглядають дуже красиво.

Але на цьому виготовлення ексклюзивних візиток не закінчується. Починається вибір післядрукарських робіт, які суттєво вплинуть на зовнішнє оформлення візиток. Після друку можна багато що зробити з візиткою, особливості таких робіт найрізноманітніші і вони перетворять візитку в ексклюзивну. Фахівці нашої компанії зможуть підібрати до вибраного матеріалу візитки таку обробку, яка зробить візитку просто шикарною, надовго запам'ятовується.

Тут може бути великий вибір, починаючи від тиснення золотом або фольгою, вибіркове лакування, термопідіймання, вирубка, конгрев і інші обробки. При правильному поєднанні з матеріалом такі візитки будуть відповідати преміум класу. Зазвичай такі візитні картки не викидаються, а довго зберігаються в портмоне для візиток.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, або Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.