Видео

Друк на конвертах в Києві

Друк на конвертах в КиєвіПопулярність друкованої кореспонденції анітрохи не зменшується, навіть незважаючи на зростаючу застосування електронної кореспонденції. Велика частина реклами в бізнесі, листування між партнерами та співробітниками все діловодство здійснюється за рахунок друкованих виробів. Важливу роль грають в цьому процесі паперові конверти, які широко застосовуються в офісах сучасного бізнесу, та й не тільки в ньому.

Для виготовлення конвертів використовують різні види паперу, офсетний, крейдований, папір крафт і дизайнерську. Силіконова стрічка або декстрин використовують для їх склеювання. Великою популярністю серед компаній користуються конверти з нанесенням друку, будь-якої інформації про цієї компанії, наприклад, логотип або щось інше, що робить її популярною. До того ж це непоганий маркетинговий хід.

Компанія РВС-ПРИНТ виготовляє різну поліграфічну продукцію, в тому числі і друк конвертів. В залежності від призначення друк конвертів може бути з фірмовим тисненням або зі знаками, для вітальних листівок або дисків або з певною кольоровою гамою. Маючи сучасне обладнання наша компанія зможе виконати друк конвертів логотипом розміру С4 і А4. Якщо стандартні конверти не підходять, можна надрукувати конверти з логотипом необхідного розміру і формату. Сам логотип друкується на зворотному боці конверта або на його клапані. За бажанням наших клієнтів ми зможемо реалізувати нестандартні ідеї з печаткою на конвертах.

У нас можна зробити замовлення на будь-яку поліграфічну продукцію, в тому числі і на друк конвертів в будь-якій кількості, від малих до великих оптових замовлень, які будуть виконані у найкоротші терміни. Приємно вас здивують і ціни на наші послуги. Технологічний цикл виробництва друкованої продукції компанії відпрацьований настільки чітко, що дає можливість до оптимізації витрат та зниження собівартості. Якість продукції при цьому не страждає.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20.

р. Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.