Видео

Що таке широкоформатний друк?

Що таке широкоформатний друк?Для нанесення повнокольорового зображення на матеріал великої ширини використовується широкоформатний друк. Якщо офсетним чи цифровим друком можна виготовити поліграфічну продукцію на розмірі листа А0 або А1, то широкоформатний друк застосовується для друкування як зовнішньої реклами, великі банери, білборди, різні вивіски, так і для оформлення інтер'єру. Друкується зовнішня широкоформатний друк на рулонах тканини, плівки, сітки, папері та багатьох інших матеріалах, застосовуючи відповідні фарби.

Величина дозволу готового зображення допускається у цьому випадку невелика, так як проглядається зовнішня реклама з великої відстані, а це в свою чергу суттєво зменшує його вартість.

Другий вид широкоформатного друку застосовується в оформленні інтер'єрів, вона так і називається, інтер'єрна широкоформатний друк.

Він використовується при виготовленні натяжних стель та фотошпалер, при оформленні вітрин різних закладів та магазинів. На відміну від зовнішньої друку тут задіяні спеціальні фарби, які не мають запаху і абсолютно нешкідливі для людей. Так як зображення інтер'єрної друку знаходяться на відстані недалеко від людей, то дозвіл зображення робиться максимально якісно чітким.

Використовувані фарби та матеріали в широкоформатного друку дають можливість отримати довговічні і дуже якісні надруковані зображення, які в Києві зустрічаються скрізь, у будинку, на вулиці, в магазинах, на виставках і т. д.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20.р. Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.