Видео

Запрошення на свято

Запрошення на святоДля тих, хто хоче, щоб колеги, друзі, родичі надовго запам'ятали саме це свято має серйозно підійти до його підготовки.

Починається ця підготовка запрошення на торжество. Обдзвонювати всіх гостей по телефону це просто банально, а от відправити красиві запрошення листівки, це можливість підкреслити значимість торжества і кожного окремого гостя на цьому святі.

Запрошувальні листівки можна купити готові в магазині, але вони не привнесуть в торжество почуття індивідуальності, значущості події. Краще всього, якщо запрошення замовити в друкарні, де буде зроблений макет саме тільки до даного торжества. Співробітники компанії РВС-ПРИНТ допоможуть у виборі запрошення для будь-якої урочистої дати. Залежно від причини урочистості, корпоративний це або особисте свято друк запрошень буде відповідати тематиці заходу.

У створенні макета запрошення велику роль грає основна кольорова гама, яка стане підказкою для гостей, який одяг вибрати до святкування. Часто на запрошень поміщають фото місця проведення торжества, особливо там, де ландшафт дуже красивий.

Запрошення на весілля з фотографією нареченого і нареченої підкреслити індивідуальне запрошення до кожного гостя. Таким чином молодята підкреслюють всю важливість для них цього заходу, бажання бачити кожного запрошеного гостя на весіллі.

Друк запрошень на день народження, особливо ювілейний носить риси індивідуальності ювіляра. Він запрошує своїх рідних, друзів і знайомих відзначити прожиті роки, але і головне намітити шлях на нові роки життя.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20.

м. Київ, вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.