Видео

Терміновий друк листівок

Терміновий друк листівокБагатьом компаніям, що займаються продажем товарів або послуг доводиться вдаватися до такого рекламного інструменту, як листівки. За допомогою цього поліграфічного виробу здійснюється, крім рекламної інформації, ще й інформування населення про події чи діях.

Листівки багатофункціональні, тому є найбільш популярним маркетинговим інструментом.

Кияни стикаються з ними скрізь, у підземних переходах, біля магазинів, метро, знаходять у поштових скриньках. Друкуються листівки в різних форматах від А4 до А8 залежно від мети, способу розповсюдження і від кількості розміщеної в них інформації.

В залежності від вимог та побажань замовника компанія РВС-Принт, маючи все сучасне обладнання, з легкістю зможе виконати будь-яке замовлення. Кількість тиражу листівок буде визначальним, яку печатку застосовувати.

Офсетний друк використовуються для великого тиражу, хоча вона і має ряд незаперечних переваг, але, на жаль, терміново виготовити листівки, офсетним друком не надається можливості. Для середнього і маленького тиражу друку листівок, до всього ще й строкового, використовується цифровий друк.

Термінова цифровий друк листівок в даний час дуже актуальна, коли є необхідність у найкоротші строки отримати листівки в невеликій кількості. Друк листівок здійснюється як з однієї сторони так і в двосторонньому порядку, може бути в чорно-білих тонах, так і кольорових.

Все буде виконано відмінної якості і в обумовлений термін за порівняно невеликою ціною. Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20.