Видео

А у Вас є фірмові папки, календарі?

А у Вас є фірмові папки, календарі?Фірмова поліграфія на сьогоднішній день є обов'язковим атрибутом будь-якої компанії, це невід'ємна частина іміджу. Завдяки фірмовій поліграфії, виконаної в корпоративному стилі Ваша компанія стає впізнаваною.

Фірмові папки, календарі є відмінними рекламними носіями, які до того ж ще й практичні.

Кожна компанія прагне виділитися серед конкурентів будь-якими можливими способами, тому ми пропонуємо вам друк папок та друк календарів в Києві за доступними цінами.

Відмінно, якщо ваша компанія має фірмові пакети з логотипами, які активно використовуються в торгових центрах і магазинах, однак, фірмові папки дозволяють рекламувати вас на більш високому рівні, а саме в ділових колах, де наявність різних документів і папок є само собою зрозумілим.

Якщо Ви вирішили замовити друк папок в Києві в нашій компанії, ви можете бути впевнені що вони будуть не тільки оригінальними та привабливими, але і практичними і зручними. Погодьтеся, що призначення папки полягає в зберіганні документації. Важливі документи ніколи не помнуться в папці. В красивою папці можна передавати документи та рекламні каталоги своїм діловим партнерам.

Крім фірмових папок відмінним рекламним носієм, який також можна вручити партнерам по бізнесу є календарі.

Компанія "РВС-Принт" пропонує різні варіанти календарів, які ви зможете використовувати для бізнес-маркетингу круглий рік: квартальні, настінні перекидні, кишенькові, настільні календарі.

Найпопулярнішими є фірмові настінні календарі, на одному розвороті таких виробів відображений один місяць. В основному фірмові настінні календарі, які складаються з декількох сторінок, зброшурованих металевими або пластмасовими кільцями.

Практично завжди над календарем розміщується картина або фотографія.

Відмінністю деяких настільних і кишенькових календарів є те, що на одному аркуші паперу відображається цілий рік.

В офісах великим попитом користуються настінні квартальні календарі. Вони містять три блоки з відображенням таблиці місяців кварталу. При цьому кількість рекламних полів в даному календарі може відрізнятися. Також квартальні календарі можуть мати один блок, на якому розташовані відразу три місяці.

Фірмові календарі є відмінним презентом у Новому році партнерам, колегам. Дизайнерський календар можна подарувати приватним особам або підприємцям, які прагнуть активно просувати свої послуги або товари.

Фірмовим календарем будуть користуватися цілий рік, тому і Ваша реклама розміщена на ньому буде працювати цілий рік.

Фірмові кишенькові календарі зазвичай замовляють у великій кількості і розсилають поштою або роздають потенційним клієнтам. Для того, щоб календарі виглядали більш привабливо і притягували до себе увагу варто ретельно продумати дизайн виробу і впровадити свої "фішки".

Замовити друк календарів та друк папок Ви зможете в поліграфії "РВС-Принт" за доступними цінами. Ми займаємося виготовленням поліграфії вже не перший рік, тому знаємо як виготовити дійсно якісну продукцію.