Видео

Цифровий друк або недорога поліграфія

Цифровий друк або недорога поліграфіяНа сьогоднішній день цифровий друк в Києві є одним з головних напрямків компанії "РОС-Принт". Наші фахівці здійснюють друк поліграфічної продукції практично будь-якої складності за доступними цінами як малих, так і великих тиражів. У нашому арсеналі є сучасне обладнання, завдяки чому в результаті ви отримаєте якісну поліграфію за хорошою ціною.

На сьогоднішній день ділова сфера не обходиться без оперативної поліграфії, в основному це формат А3 і А4. Тому дуже важливо, щоб у Вашій компанії була найпривабливіша і презентабельна поліграфія.

Завдяки нашому сучасного обладнання і новітніх технологій, що забезпечує відмінну якість друку, передачу кольору, а також дозволяє друкувати зображення з високою роздільною здатністю ми виготовимо ваше замовлення в мінімальні терміни.

Оперативна поліграфія Київ стає все більш затребуваною, так як багато замовляють поліграфію в останній момент перед важливим заходом або переговорами.

Як ми вже сказали головними перевагами цифрової поліграфії в Києві є швидка швидкість виготовлення продукції її невисока вартість. Якщо Вам терміново потрібно здійснити друк поліграфії компанія "РВС-Принт" до Ваших послуг.

Якщо Вам потрібно замовити великий тираж, то ми рекомендуємо скористатися офсетним друком. При великих обсягах і високих вимогах до якості поліграфії більш вигідно і раціонально вдаватися в офсетному методі друку.

Доступна вартість на цифровий друк обумовлена тим, перед процесом друку не потрібне виготовлення спеціальних плівок і друкованих форма. Повна відсутність процесу додрукарської підготовки дозволяє зробити цифровий друк ще дешевше.

Поліграфія "РВС-Принт" - компанія оперативної поліграфії, яка працює на ринку вже не один рік, нам довіряють багато і ми маємо коло постійних клієнтів.

Рекламна поліграфія є багато в чому візитною карткою компаній, тому варто приділити її розробці особлива увага. Оперативна цифрова поліграфія - це відмінна можливість в короткі терміни отримати якісну і привабливу рекламну поліграфію.

Чому варто замовити поліграфію у нас:

- оперативність виготовлення замовлення. Завдяки сучасному обладнанню ми можемо в короткі терміни виготовити рекламну поліграфію;

- широкий асортимент застосовуваних матеріалів. Ми пропонуємо різний папір по своїй фактурі, щільності, матеріалу виготовлення. Так само ми здійснимо післядрукарські роботи (ламінування), що б Ваша поліграфія виглядала більш презентабельно;

- доступні ціни. Ми не завищуємо вартість друку, ми робимо поліграфію доступною для вас;

- відмінна якість готової продукції;

- індивідуальний підхід до кожного клієнта.