Видео

Цифровий друк в Києві - найкраща якість

Цифровий друк в КиєвіЦифровий друк або оперативна друк поняття досить поширене завдяки цілому ряду переваг: мінімальні терміни виготовлення тиражу, будь-який тираж.

Наша друкарня "Рвс-Принт" здійснює послуги цифрового друку вже давно. У нас в арсеналі є цифрове сучасне обладнання, якісні матеріали, а наші фахівці мають досвід більш 5 років.

Головні переваги цифрового друку:

1. Будь-який тираж

У процесі цифрового друку повністю відсутня низка ряд підготовчих етапів, які властиві в офсеті. В результаті такого підготовчого етапу, мінімальний тираж при офсеті становить 1000 одиниць поліграфії (незалежно від виду поліграфії). Завдяки цифровому способу друку ми виготовимо при необхідності один буклет або одну брошуру, при цьому вартість такої однієї одиниці буде цілком адекватною.

 

2. Висока якість друку

Ще не так давно цифровий друк злегка поступалася офсету. Такі параметри, як ідентичність відбитків всередині тиражу є більш стабільними в порівнянні з офсетом. Ми використовуємо якісне сучасне обладнання, завдяки якому ваша поліграфія буде відрізнятися високою якістю.

3. Друк поліграфії за мінімальні терміни

Цифровий метод дозволяє здійснити друк поліграфії в короткі терміни. Наприклад друк каталогу займе всього кілька хвилин (при цьому каталог повинен бути оформлений згідно всім технічним вимогам).

4. Дизайн поліграфії

Для того що б Ваша поліграфія відрізнялася та виглядала оригінально в процесі друку ми використовуємо такі дизайнерські матеріали: папір з металізованим покриттям та інші види паперу. В результаті використання таких матеріалів виходить дуже гарна поліграфія.

Цифровий друк умовно підрозділяється:

широкоформатний цифровий друк використовується для виготовлення інтер'єрної та зовнішньої реклами. В процесі друку може використовуватися такий матеріал: банерна тканина, папір, спеціальні текстильні матеріали, сітка; листова цифровий друк застосовується для виготовлення великої кількості поліграфічних рекламних матеріалів (візитки, листівки, буклети).

Друкарня "РВС - Принт" виготовить для вас поліграфію на будь-який смак за доступними цінами і відмінної якості. Дзвоніть нам чи пишіть і наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас.