Видео

Замовити буклети

Замовити буклети КиївПоліграфія сьогодні - це важливий атрибут та рекламний інструмент будь-якого підприємства. Пропонуємо Вашій увазі друк буклетів в Києві. Буклет є різновидом поліграфічної продукції, яка має рекламно - інформаційний характер. Спочатку буклети Київ були призначені для розсилки поштою.

Замовити буклети Київ

Замовити буклет неодмінно варто, якщо Ви плануєте залучити увагу до своєї компанії або продукції. У порівнянні з листівками, які призначені для друку невеликого обсягу інформації, буклети здатні вмістити значно велика, при цьому вони залишаються компактними та привабливими. Завдяки красивому зовнішньому вигляду, буклети можна вважати ефективним інструментом просування компанії або продукції.

Буклети на замовлення можна назвати золотою серединою між каталогами та листівками, так як вони володіють інформаційними перевагами перших і рекламними перевагами друге.

 

Красива обкладинка буклету неодмінно привертає увагу, а короткий але інформативне внутрішній зміст докладно розповість про суть буклету. Багато компаній при розробці буклетів передбачають наявність відривних елементів для отримання подарунку або знижки, так само в буклет можна вклеїти дисконтну картку або безкоштовний зразок продукції.

На думку фахівців, буклет варто розробляти дуже грамотно і приділити цьому процесу достатньо уваги. Правильно розроблений буклет не тільки розповість про товар або послугу, але і максимально виразно візуалізувати інформацію для споживача, а також передати уявлення про фірмовому стилі підприємства і створити про нього позитивне враження.

Замовити буклети в Києві ви зможете у компанії "РВС-Принт" за доступними цінами. Ми займаємося виготовленням поліграфії вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі та нюанси цієї справи. Ми працюємо на сучасному обладнанні і використовуємо якісні матеріали.

Пропонуємо Вам широкий спектр поліграфії за доступними цінами та в мінімальні терміни. Для того, що б друк буклетів була ефективною, варто враховувати кілька нюансів:

висока якість друку поліграфії. Виріб має бути приємно взяти в руки. Для друку буклетів використовуються різні типи паперу на вибір, а також представлений широкий спектр можливостей післядрукарської обробки: ламінація, тиснення, біговка, фальцювання, УФ-лакування та багато іншого; оригінальний і привабливий дизайн. У компанії "РВС-Принт" працюють досвідчені дизайнери, які з урахуванням всіх ваших побажань створять привабливе оформлення вашої поліграфії; доступні ціни. Замовити буклети за доступними цінами, значить отримати якісну продукцію недорого. Варто розуміти, що занадто низька ціна не є гарантом якості поліграфії, ну а занадто висока ціна - це завжди переплата.

Компанія "РВС-Принт" - Ваш надійний партнер у створенні якісної поліграфії.