Видео

Персоналізація

Персоналізація або Персоналізація дуже затребувана в поліграфії. До змінним даними можна віднести текстові дані (адресу, прізвище, ім'я) та цифрові дані (нумерація). За бажанням персоналізувати поліграфію можна і зображеннями або фотографіями.

Завдяки цифрового друку персоналізація перестала бути складним процесом.

Для того що б персоналізувати поліграфічну продукцію у вигляді листівок, запрошень, дипломів Вам більше не потрібно буде робити це вручну.

Друк змінних даних - це зовсім не складний і не дорогий процес, з яким дозволить впоратися цифровий друк.

Погодьтеся, що отримавши поліграфію, адресовану Вам набагато приємніше, на відміну від масової розсилки. Рекламна листівка, адресована особисто адресату неодмінно буде розглянута. Відповідно віддача від такої реклами буде набагато більше.

Компанія "РВС-Принт" має в своєму розпорядженні сучасним обладнанням, а саме цифровим друкарським обладнанням, в якому передбачені професійні інструменти персоналізації. У підсумку Ви отримуєте поліграфію високої якості, персоналізовану, при цьому друк може здійснюватися на різних сортах і форматах паперу.

Сфера застосування персоналізації:

конверти;

запрошення;

візитки;

листівки;

листівки;

каталоги;

бейджі;

персоналізовані календарі.

Переваги персоналізації:

висока продуктивність при невисоких цінах;

можливість друку на будь-яких сортах паперу;

оперативна поліграфія високої якості від "РВС-Принт";

можна вносити зміни в процесі друку.

найпоширеніший метод персоналізації - це нумерація. Нумерація використовується на бланках суворої звітності, а також інших документах. При цьому нумерація застосовується не тільки для таких документів, а також друк номерів можна зустріти на лотерейних квитках, етикетках та іншої поліграфії.

Зазначимо, що використовуючи для нумерації, цифровий друк можна з легкістю створювати дизайнерські рішення, так як вона може бути виконана різним шрифтом і кольором. Недорога персоналізація - чорно - біла.

Набагато вигідніше здійснювати персоналізацію великих тиражів. При цьому тираж поліграфії може бути віддрукований офсетним методом, а персоналізація виконується на цифрі.

Друкарня "РВС-Принт" пропонує Вам широкий спектр послуг по персоналізації та нумерації.

Нумерація документації, квитків, бланків - наші фахівці здійснять оперативно і за доступними цінами.

Рекламна поліграфія на будь-який смак від наших дизайнерів. Також ми із задоволенням розробимо для Вас фірмовий стиль і корпоративну поліграфію.

Ми займаємося виготовленням поліграфії вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі та нюанси цієї справи. У нас є свої постійні клієнти, які довіряють нам.