Видео

Особливості цифрового друку в Києві

Особливості цифрового друку в КиєвіНайоперативнішим способом друку можна назвати цифровий метод. Величезною популярністю цей метод користується для друкування невеликих тиражів до тисячі відбитків. Саме цифровий друк використовується при дуже термінових замовленнях, тому можете сміливо замовляти поліграфію в останні хвилини».

Особливості та переваги цифрового друку

- персоніфікувати поліграфію легко - необхідність вносити зміни в процесі виготовлення тиражу часте явище. Внесення змін можливе після друку кожного примірника тиражу. Ваша реклама стане більш ефективна, приваблива, а також звернена до конкретного споживача;

- термінова поліграфія - фахівці компанії "РВС-Принт"в мінімальні терміни здійснять друк тиражу;

- висока якість друку;

- пробний відбиток - перевірка якостей друку та зовнішнього вигляду поліграфії.

Якість друку цифровим методом

Якість друку безпосередньо залежить від застосовуваних дизайнерських рішень при створенні макету поліграфії. Варто відзначити, що якість цифрового друку трохи поступається офсету. При цьому хочеться сказати, що на поганому офсетному обладнанні якість друку буде не найкращим, тому дуже важливо, що б як обладнання, так і папір були якісними.

Особливості цифрового друку полягають в наступному:

- досить таки часто можна зустріти дефект «марашки», який являє собою білі крапки з незадрукованою областю;

- деякі друкарні в процесі цифрового друку використовують певний тип паперу, який не завжди влаштовує клієнтів;

- при повній запечатке листа ламінація погано лягати, що в підсумку може призвести до повного видалення її з готової продукції;

- на небагатьох друкарнях є цифрові машини, які друкують бронзовими або срібними барвами.

Друкарня «РВС-Принт» здійсни друк поліграфії в Києві доступне за ціною і якісно. На сьогодні ринок поліграфії активно розвивається. З'являються нові технології.

Завдяки цифрового друку з'являється можливість зробити пробний відбиток, який дозволить оцінити якість друку. Після цього при потребі можна внести зміни і запускати весь тираж.

Так само є можливість припинити процес друку, при цьому ніяких витрат для виробника не буде. Якщо Вам потрібно додрукувати кілька примірників, це також можливо зробити без проблем. З'являється можливість надрукувати в порожню область зображення або текст на готовому виробі.

Цифровий друк в Києві гарантує відмінну якість чіткого і точного зображення, яке при цьому не спотворюється і не змінює відтінок.

Для того що б Ваша поліграфія виглядала більш презентабельною та привабливою рекомендуємо віддавати перевагу післядрукарської обробці: тиснення фольгою, ламінація, нанесення УФ лаку.

Гарна поліграфія - візитна картка будь-якої компанії. Тому рекомендуємо з повною відповідальністю підходити до розробки поліграфії. А фахівці компанії "РВС-Принт" Вам у цьому допоможуть. У нас якісно, недорого і зручно.