Видео

Друк листівок на Новий Рік

Друк листівок на Новий РікПоліграфія в Києві "РВС-Принт" щосили готується до Нового Року та пропонує Вам замовити листівки недорого. На сьогоднішній день листівки стали частиною ділового етикету. А листівки на Новий Рік вибудовують дружні відносини між клієнтами та колегами.

Листівка - це той знак уваги, який буде приємний з приводу і без. Друк новорічних листівок за приємною ціною тільки у нас.

Презентувати вітальну листівку - це відмінна можливість справити приємне враження на своїх партнерів і колег, продемонструвавши тим самим зацікавленість у подальшій співпраці і дружелюбність. Надаючи такі знаки уваги своїм партнерам по бізнесу, ви сприяєте зміцненню відносин, підвищенню довіри до вашої компанії та зростання ділового авторитету.

 

Компанія "РВС-Принт" виконає друк листівок на сучасному обладнанні, а також наші дизайнери із задоволенням розроблять макет майбутнього виробу.

Новорічні листівки Київ

Листівки можна розділити на кілька різновидів:

- корпоративні та ділові - такі листівки використовують для привітання колег, клієнтів, партнерів, співробітників з різними святами і знаменними подіями;

- вітальні листівки - є найпопулярнішими серед листівок;

- видові листівки - зображення пейзажів, пам'яток природи.

Сьогодні можна виготовити листівки в Києві відмінні за формою, розмірами, формату, виду друку. Форми листівок може бути прямокутної, трикутної, квадратної. Різновиди друку листівок залежать від формату і тиражу: офсетний, цифровий, шовкотрафаретний.

Для виготовлення новорічних листівок ми використовуємо різні види паперу (дизайнерська, кольоровий картон). Після друку листівок можна використовувати лакування, ламінування, тиснення та ін.

Друк листівок дуже затребувана до новорічних свят, так як новорічна поліграфія - це хороший сувенір на свято.

Замовити листівки в Києві

У нас працюють професіонали своєї справи, в процесі виготовлення ми використовуємо якісні матеріали, тому готова поліграфія завжди виглядає презентабельно.

Замовте листівки на Новий Рік у нас і Ви неодмінно залишитеся задоволені.

Замовити листівки можна за телефоном: Офіс 1 (Правий берег): +38 (044) 454-12-12, офіс 2 (Лівий берег): +38 (044) 369-57-69.