Видео

Друк календарів на 2017 рік

Друк календарів на 2017 рікНоворічні календарі - це відмінна йдучи для сувеніра, виконаного в корпоративному стилі для партнерів по бізнесу, колезі та другу, до того ж це не тільки корисна поліграфія, але ще й прихована реклама вашої компанії.

Сьогодні, практично в кожному будинку або в офісі висить календар на 2017 рік, завдяки якому ви ніколи не пропустите важливу подію. Друк календарів в Києві послуга актуальна, особливо перед Новим Роком.

У грудні кожна поважаюча себе компанія зможе замовити друк календарів на 2017 рік в корпоративному стилі для вручення всім як подарунка. Такі корпоративні презенти підвищують авторитет компанії та допоможуть виділитися серед конкурентів.

Діяльність будь-якої організації важко уявити без календарів, без них можна пропустити терміни здачі звітності та ін Календарі на замовлення в Києві - є відображенням фірмового стилю компанії. Це обов'язковий атрибут сучасної ділової людини, а також ефективний засіб реклами.

 

Компанія "РВС-Принт" пропонує Вам швидкий і якісний друк календарів різних видів:

- настільні календарі - ще називають перекидні календарі. Дуже зручні у використанні. Така поліграфія займає небагато місця та виглядає красиво;

- квартальні календарі є незамінними "помічниками" в роботі бухгалтерів та менеджерів. Такий календар можна доповнити рекламними полями, корисними контактними даними та іншою інформацією;

- настінні календарі нагадують постери або плакати, які часто відносять до корпоративної поліграфії. Настінні календарі на замовлення оформляють у корпоративному стилі, ними прикрашають інтер'єр. Ця візуальна реклама вашої компанії завжди буде перед очима;

- кишенькові календарі дуже зручні і компактні. Їх застосування досить різноманітно в сучасному маркетингу, так як вони виконують роль як безпосередньо календарів, так і календарів - карток, на яких можуть бути знижки, візитки та ін

Компанія "РВС-Принт" із задоволенням здійснить друк календарів на 2017 рік, які можна поставити на стіл, повісити на стіну або покласти в кишеню.

За вашим бажанням виготовлену продукцію можна прикрасити ламінуванням, тисненням та іншими способами післядрукарської обробки поліграфії.

Дизайн календарів

Наші дизайнери постараються зробити ваш календар на Новий Рік оригінальним і креативним, так як безликий стандартний календар, який зливається зі стіною нікого не зацікавить. Саме від зовнішнього вигляду і друку календаря і залежить образ Вашої компанії в очах клієнтів і партнерів. Якщо Ви плануєте друк календарів на новий рік Київ, тоді рекомендуємо скористатися послугами компанії "РВС-Принт". Ми зробимо такий календар, який Вам приємно буде подарувати колегам та партнерам по бізнесу, при цьому ми враховуємо всі ваші побажання щодо стилю вироби (строгий, прикольний, іміджевий).

Друк календарів Київ

Компанія "РВС-Принт" приймає замовлення на друк календарів 2017 рік великих та малих тиражів. До того ж ми приготували спеціальні акції та пропозиції до Нового Року, які дозволять оформити замовлення за приємною ціною. Телефонуйте прямо зараз: Офіс 1 (Правий берег): +38 (044) 454-12-12, офіс 2 (Лівий берег): +38 (044) 369-57-69.