Видео

Широкоформатний друк: терміновий друк банерів

Широкоформатний друк: терміновий друк банерівРеклама на банерах на тривалому етапі часу є самим популярним та затребуваним способом рекламування товарів та послуг. Завдяки сучасному обладнанню з'являється можливість надрукувати рекламний банер високої якості, а використання міцних матеріалів і стійких фарб робить таку рекламу довговічною навіть при установці і використанні при несприятливих погодних умовах.

Терміновий друк банерів в Києві є досить затребуваною послугою. Створення якісного і привабливого банера, звичайно ж вимагає час, проте сучасна друкарня, яка має нове обладнання може значно прискорити процес.

При терміновому виготовленні банера необхідно приділяти увагу багатьох важливих нюансів.

 

Виготовлення банера в Києві будь-якої складності завжди починається з підготовчих робіт. Для початку варто визначити цільову аудиторію реклами, це впливає на місце установки рекламного банера.

Дуже важливо визначити розмір майбутньої реклами та приблизний термін її експлуатації (це впливає на матеріал друку). У більшості випадків ті, хто замовляє друк банера терміново в Києві мають подання про те, як повинен виглядати готовий продукт, більшість таких замовників приходять до нас зі своїми макетами реклами.

Якщо макета у вас немає, тоді другим важливим етапом можна назвати створення дизайну вашої майбутньої реклами. Власне від нього залежить ефективність впливу на потенційних споживачів. Якщо Вам потрібен терміновий друк банера, тоді потрібно вже готовий дизайн, так як його розробка з нуля може зайняти тривалий час.

Однак, якщо і дизайну готового у Вас немає, а рекламний банер потрібен терміново, наші дизайнери постараються звести час створення зовнішнього вигляду до мінімуму. В процесі виготовлення рекламних банерів застосовують обладнання для широкоформатного друку. Дані принтери працюють зі стійкими чорнилом, завдяки яким можливо нанести довговічне зображення на різні матеріали. Такий банер збереже свою насиченість та яскравість навіть через кілька місяців експлуатації під відкритим небом. Для того, що б Ваш рекламний банер як можна довше зберігав свою привабливість, при його виготовленні потрібно використовувати тільки міцні матеріали. У більшості випадків друк рекламних банерів здійснюється на спеціальній вінілової тканини. Що б створити додатковий захист полотна, можна використовувати ламінацію, це дозволить підвищити стійкість матеріалу до вицвітання та вологи.

Виготовлення банерів також здійснюється і на щільному папері, такий варіант підійде для реклами, яка використовується в приміщенні. Як бачите, сучасний широкоформатне обладнання може працювати з великим спектром матеріалів. Правильно підібрати матеріал для банера допоможуть наші менеджери.

Поліграфія "РВС - Принт" здійснить друк банера в Києві в короткі терміни і за доступними цінами.