Видео

Листівка або брошура – що обрати?

Листівка або брошура – що вибрати?Друк буклетів друк листівок в Києві дуже затребувана послуга. Можна сміливо сказати, що буклети і листівки - це найпопулярніші рекламні носії, виготовити які Ви зможете в поліграфії "РВС-Принт".

На перший погляд, у цих двох друкованих виробів багато спільного, проте кожний з них має свою специфіку, яку варто враховувати при виборі рекламної поліграфії для компанії.

Друк листівок в Києві актуальна в тому випадку, коли потрібні недорогі матеріали для масового поширення. Зовні це звичайний аркуш паперу, на якій з одного або двох боків нанесене текстова інформація та зображення. Практично завжди листівки роблять великими, для того що б розмістити максимум інформації, при цьому використовується недорога папір. Завдяки цьому можна за невеликі гроші замовити листівки в Києві у великій кількості.

 

Листівки відмінно підходять для першого контакту з потенційними покупцями. Їх часто використовують для роздачі на вулиці, в торгових центрах, в людних місцях.

Якщо ви хочете отримати максимальний ефект від роздачі такого рекламного матеріалу, варто добре продумати місце їх розповсюдження.

Так само рекомендуємо надати листівці цінність, тобто зробити її знижковим флаєром, купоном, квитком, запрошення. У такому разі її не викинуть в першу-ліпшу урну.

Головною відмінністю від листівок, буклетів, є той факт, що процес виготовлення аркуш паперу складається в кілька разів. У підсумку Ви отримаєте компактний та інформативний матеріал. Друк буклетів у Києві коштує трохи дорожче, ніж листівок. Це безпосередньо пов'язано з необхідністю виконувати додаткові процеси для обробки лінії згину.

Буклети вміщують багато ілюстрованих текстових даних. При цьому буклети дозволяють комбінувати блоки так, щоб читачеві було зручно сприймати інформацію.

Варіанти розповсюдження буклетів можуть бути різними. Поряд з листівками, буклети не використовують в якості масової роздачі, його намагаються надати вже зацікавленої аудиторії. Приміром, буклети можна побачити на стійках кафе, кінотеатрах, аптек, так само можна роздавати на рекламних виставках. Буклети виглядають більш презентабельно на відміну від листівок.

Компанія "РВС-Принт" здійснить друк буклетів друк листівок в Києві за доступними цінами в короткі терміни.