Видео

Способи обробки візиток

Способи обробки візитокВізитні картки дуже важливий елемент, який допомагає створити гарне враження, завести потрібні знайомства, збудувати ділові відносини та створити позитивний імідж компанії. У зв'язку з такою важливістю цього невеликого поліграфічного виробу, рекомендуємо звертати увагу на якість візиток, як представникам малого, так і великого бізнесу.

З - за великого попиту на візитки компанії з виробництва поліграфії пропонують широкий вибір візитних карток від стандартних та не дорогих до ексклюзивних. На формування ціни на візитки в Києві чинить вплив додаткова обробка виробу. Вона може підвищувати вартість замовлення, при цьому робить візитку більш привабливою, цікавою, що допомагає виділити її серед інших. Виділяють кілька способів обробки візитних карток.

 

УФ - лакування візиток

Дана технологія передбачає нанесення на поверхню матеріалу спеціального захисного шару, який до того ж виконує і декоративну функцію. У цій технології можна використовувати вибіркове лакування або суцільне. При вибірковому лакуванні обробляються лаком тільки окремі фрагменти. Візитна картка, поверхня якої вкрита лаком стає глянсовою і приємною на дотик.

Фольговое тиснення візиток

Завдяки спеціальному обладнанню на візитну картку фольга наноситься різного відтінку. В основному таке тиснення застосовую для написів, декоративних елементів, логотипів. Такі фольгові елементи на візитки будуть виглядати шляхетно і протягом тривалого періоду не будуть втрачати свою привабливість. Ви можете вибрати фольгу будь-яких кольорів і відтінків, існує голографічна фольга.

Конгревне тиснення візиток

Конгрев являє собою рельєфне тиснення на щільному папері. При даному способі обробки візитки зображення наноситься за допомогою штампа з поглибленим рисунком і опуклого кронштампа - матриці, яка розташовується на зворотній стороні. В результаті Ви можете отримати як увігнуті, так і опуклі зображення. Також ми практикуємо поєднання конгрева з іншими видами оздоблення. При бажанні конгрев можна легко наносити і на дизайнерські сорти паперу. Завдяки такому методу обробки Ваша візитна картка буде виглядати презентабельно і привабливо.

Термопідіймання

Є дуже популярним методом обробки візиток. Сутність даного процесу полягає в наступному: свіжий відбиток посипається спеціальним порошком, який відмінно прилипає до свіжої фарби. Після цього підготовлений лист подають в зону сильного нагріву, де під впливом високої температури здійснюється розплавлення порошку і утворення опуклого рельєфу.

Фігурна висічка візиток

Дана технологія надає можливість створювати різні форми візиток: картки з вирізаними літерами, нерівними краями, орнаментами. Такі візитки цікаві і привертають увагу.

Поліграфія "РВС - Принт" здійснить друк візиток в Києві за доступними цінами.