Видео

Цифровий друк: переваги, перспективи

Цифровий друк: переваги, перспективиЦифровий друк в Києві настільки популярна, що не потребує особливого представлення. Це повністю автоматизований процес, і повне управління ним здійснюється з комп'ютера.

Одним з переваг цифрового друку є можливість виконання невеликих тиражів поліграфічної продукції в мінімальні терміни.

Наявність цифрового обладнання, крім традиційного офсетного обладнання значно розширює можливості поліграфії Києва, у яких з'являється можливість якісно й оперативно здійснювати поліграфічні послуги.

Синонімом цифрової поліграфії є - оперативна поліграфія. Ще однією перевагою цифрового друку є невисока вартість друку малих тиражів.

На думку фахівців, саме завдяки цифрового друку, поліграфічне виробництво ставати ще більш гнучким, так як вона дозволяє здійснювати персоналізацію поліграфії, тобто оперативно вносити коректування.

 

Завдяки персоналізації з'являється можливість зробити індивідуальним будь примірник друкованого вироби.

Цифровий друк в Києві ідеально підходить для виготовлення будь-якої поліграфічної продукції.

Чому варто замовити цифровий друк в Києві?

- оперативність виконання замовлення;

- якість поліграфії, яка виготовляється цифровим способом за останні кілька років значно підвищився, і практично прирівнюється до якості офсетного друку;

- персоналізація продукції - дуже важливий нюанс сучасної поліграфії. Завдяки персоналізації Ви зможете адресувати свою поліграфію конкретній людині.

Компанія "РВС-Принт" виконає цифровий друк поліграфічної продукції за доступними цінами. Ми працюємо на новому обладнанні і з якісними матеріалами.

Поліграфія "РВС-Принт" має традиційним офсетним обладнанням, а також цифровим обладнанням, що надає нам перевагу перед іншими компаніями в Києві. Завдяки можливостям декількох основних способів друку, ми можемо виконати для Вас друк поліграфії будь-якої складності і кількості.

Замовити рекламну поліграфію в Києві Ви зможете у нас. Так само ми пропонуємо Вам різні варіанти післядрукарської обробки поліграфії.