Видео

Основні види поліграфічної продукції для зовнішньої реклами

Основні види поліграфічної продукції для зовнішньої реклами

На сьогоднішній день зовнішня реклама в Києві застосовується повсюдно, це відмінний спосіб привернути увагу великої кількості людей одночасно.

Дуже часто зовнішню рекламу виставляють ті компанії, які хочуть просунути свій бренд, товари і звичайно ж послуги. Різновидами зовнішньої реклами можна назвати поліграфічну продукцію: афіші, плакати, плакати.

Однак, для того що б зовнішня реклама була ефективною потрібно враховувати деякі нюанси. Поліграфія, яка використовується для зовнішньої реклами, має бути особливою і виконувати кілька функцій:

- банер повинен виділятися, привертати увагу і легко запам'ятовуватися;

- привертати увагу, маючи зручне і вигідне місце розташування;

- людина подивившись на банер відразу повинен зрозуміти, що саме рекламується;

 

- грамотно розроблена зовнішня реклама неодмінно гарантує охоплення великої аудиторії за нетривалий проміжок часу. Це говорить про те, що про Ваш товар, послуги або компанії дізнається потенційний клієнт. Крім привабливого оформлення пам'ятайте і про коротку, але правильно складеної інформації.

Отже, найбільш поширений вид зовнішньої реклами - це плакати. Плакати в Києві застосовують в рекламних компаніях, а також і в соціальній сфері. Поліграфія "РВС - Принт" здійснить друк плакатів в короткі терміни, різної тематики і за доступними цінами.

Зазначимо, що перші плакати з'явилися ще у вісімнадцятому столітті у Франції. Первісний їх вигляд був схожий на гравюри, так як над їх створенням працювали професійні художники.

Розробка плакатів в Києві - це трудомісткий процес, який варто довірити професіоналам своєї справи. Поліграфія в Києві "РВС-Принт", має досвідчений штат співробітників, які знають всі тонкощі і нюанси виготовлення даних поліграфічних виробів.

Виділяють кілька різновидів постерів, кожен з яких виконує певне призначення. Найпопулярніші - це рекламно - інформаційні , завдяки яким Ви зможете розповісти споживачам про нові товари, акції, розпродажі, відкриття нового магазину, заходах.

поліграфія Зовнішня ідеальна як для компаній, так і для підтримки позицій вже успішного підприємства. Якщо ви плануєте проводити масштабну рекламну компанію, неодмінно варто замовити плакати в Києві. Вони виконають роль інформує та іміджевої реклами.

Крім цього, поліграфія такого формату допоможе оформити вітрини, демонстраційні зали, інтер'єр офісу і ін. Ми виготовимо плакат кольоровий або чорно - білий.

Виготовлення зовнішньої реклами

Великі постери і плакати виготовляються завдяки широкоформатного друку. Папір, що використовується як основа, може бути глянцева, банерна, полотно, самоклеюча плівка. Для зовнішнього і внутрішнього підсвічування ідеально підходить папір сіті.

Існує таке поняття, як банерна тканина, це найкращий варіант для зовнішньої реклами, так як вона стійка до погодних умов і довговічна.

Для того, що б отримати зображення з високою роздільною здатністю друку ми використовуємо фотопапір. Для того, що б Ваша зовнішня реклама протягом тривалого терміну зберігала свій початковий привабливий вигляд, варто покрити виріб шаром УФ - лаку або заламінувати виріб.

При виготовленні зовнішньої реклами в Києві використовують сольвентні чорнила, завдяки яким віддруковані зображення є водостійкими.

Поліграфія "РВС-Принт" виготовить поліграфію будь-якої складності якісно, доступно і в мінімальні терміни.