Видео

Цифровий друк: переваги, проблеми

Цифровий друк: переваги, проблеми

Цифровий друк в Києві стала настільки популярною, що друк поліграфії виходить вже на новий рівень. І для того, що б саме Ваша поліграфія відрізнялася від поліграфії конкурента варто звертатися до професіоналів своєї справи.

Цифровий вигляд друку передбачає виготовлення невеликих тиражів поліграфічної продукції. Клієнту надається великий асортимент даної продукції. Самим популярним і поширеним напрямком цифрового друку в багатьох країнах є саме миттєва цифрова друк. Завдяки цифрового друку, можливо досягти високої якості поліграфічної продукції.

Цифровий друк має свої особливості, серед яких:

— оперативність виконання замовлення - завдяки цифровому методу друку, наші фахівці зможуть за короткий час надрукувати необхідний тираж;

— якість продукції - Ви неодмінно залишитеся задоволені готової поліграфією;

— персоналізація даних - Кожен окремий екземпляр поліграфічної продукції може мати свої індивідуальні дані. Існує кілька способів персоналізації поліграфії, серед яких Ви зможете вибрати підходящий;

— зазначимо, що цифрова печатка призводить до раціоналізації робочого процесу, економії робочої сили;

Основні переваги цифрового друку

— попередня оцінка якості та проектування, можливий друк перевірочної версії;

— немає необхідності в попутних витратах додрукарської підготовки;

— в процесі друку можливо вносити будь-які зміни;

— при цифрового друку значно зменшується ризик погіршення якості поліграфії при підготовці до друку;

— мінімальні терміни друку.

З усього вищесказаного видно, що друк має безліч достоїнств ТА справді є чудовим методом друку. Цифровий друк в Києві затребувана, багато компанії на постійній основі замовляють у нас поліграфію. Тому ми із задоволенням здійснимо друк поліграфії недорого в Києві.