Видео

Особливості цифрового друку та її вартість

Особливості цифрового друку і її вартістьСучасні технології змогли зробити цифровий друк звичної ділової затребуваною поліграфічної послугою.

Суть процесу цифрового друку полягає у виготовленні поліграфії на цифровому обладнанні. А точніше, з комп'ютера зображення переноситься безпосередньо на папір. Дуже часто цифровий друк застосовують, якщо необхідно реалізувати замовлення в короткі терміни або коли потрібно невеликий тираж поліграфії.

Однією з особливостей цифрового друку є те, що її можна підрозділити на два основних типи. Листова цифровий друк дозволяє в короткі терміни виготовити великий асортимент поліграфічної продукції. Завдяки аркушевого друку здійснюється друк візиток, листівок, буклетів. Даний вид друку може бути чорно - білим та кольоровим.

Цифровий друк в Києві є самим оперативним методом виготовлення поліграфії та користується величезною популярністю при друку малих тиражів (до 1000 відбитків). Цифровий друк Київ актуальна при дуже термінових замовленнях.

Особливістю цифрового друку є можливість персоніфікувати відбитки, а також оперативно змінювати зображення і текст, здійснювати друк змінних даних, робити нумерацію, наносити штрих-коди. У більшості випадків перед друком всього тиражу робиться пробний відбиток, який за своєю якістю буде ідентичний усього тиражу поліграфії.

Вартість цифрового друку

При виборі методу друку саме ціна для багатьох є визначальним моментом. Цифровий друк недорого обійдеться Вам у разі друку невеликого тиражу в короткі терміни. Самим ідеальним матеріалом для цифрового друку є стікери, воблери, флаєри, календарі, листівки, буклети, візитки, різні бланки і багато іншого.

Ціна цифрового друку в Києві може коливатися в залежності від тиражу та формату друку. Для того, що б знати вартість цифрового друку Київ необхідно обговорити всі нюанси з менеджером компанії.