Видео

Цифровий друк

Цифровий друкНа сьогоднішній день поліграфія посідає особливе місце в кожній компанії, так як вона виконує відразу кілька функцій: відмінний рекламний носій, грає на імідж компанії. Кожне підприємство, яке прагне досягти успіху, розуміє важливість такої продукції.

Компанія "РВС-Принт" робить все для того, що поліграфія працювала оперативно і ваші замовлення виконувалися в найкоротші терміни. Ми пропонуємо Вам цифровий друк в Києві. Це один з популярних способів друку в поліграфії. Завдяки цифрового друку з'являється можливість здійснювати друк з комп'ютера, без застосування додаткових процесів додрукарської підготовки. А це суттєво економить час на весь процес виготовлення поліграфії.

Іншими словами, цифровий друк в Києві представляє собою технологію отримання відбитків з застосуванням друкованої змінної форми. Даний метод друку дозволяє виготовляти невеликі тиражі поліграфічної продукції і надавати замовникам широкий асортимент друкованих послуг по виготовленню різних видів поліграфічної продукції.

Особливості цифрового друку

Завдяки такій друку можна оперативно виготовити поліграфію, при цьому якість друку не значно відрізняться від офсетного, однак при використанні методу цифрового друку з'являється можливість персоніфікувати відбитки, а також оперативно змінювати зображення або текст. Цифровий друк може здійснюватися практично на будь-якому носії: самоклеюча основа, папір і ін

Завдяки цифрового друку можна з легкістю виготовляти такі затребувані для кожної компанії поліграфічні вироби як: бланки, листівки, візитки, календарі, буклети, флаєра, каталоги,листівки, стікери, воблери та ін

Вартість цифрового друку в Києві

Друк малих тиражів дуже рентабельна та вигідна за рахунок економії на додрукарських процесах. При цьому ціна одного відбитка на цифровому апараті не залежить від тиражу. Ціна цифрового друку в Києві не висока, однак, жодним чином не впливає на якість готової продукції.

Як бачите, цифровий друк, це не тільки оперативно, зручно, але і недорого. Зручність полягає в тому, що перед друком повного обсягу роботи у вас завжди є можливість вивчити зразок на моніторі комп'ютера, перевірити правильність оформлення та при необхідності внести необхідні зміни.

Крім цього, Ви можете персоніфікувати дані. За рахунок оперативності цифрового друку, яка включає дуже короткий підготовчий етап, клієнт отримує можливість замовити додаткові тиражі та практично відразу їх отримати.

якщо Ви хочете, що б Ваша поліграфія вигідно відрізнялася на ряду з конкурентами, тоді пропонуємо замовити цифровий друк в друкарні "РВС-Принт". Завдяки наявності власної бази сучасного поліграфічного обладнання (як офсетного так і цифрового) і висококваліфікованому персоналу, ви завжди можете розраховувати на прийнятні для вас ціни та найкоротші терміни виробництва.

При необхідності наші дизайнери розроблять макет поліграфічної продукції або ж ми здійснимо цифровий друк в Києві за Вашим макетом.