Видео

Виробництво магнітів в Києві

Виробництво магнітів в КиєвіНа сьогоднішній день для успішного бізнесу потрібно вкладати багато зусиль на його рекламування та просування. Ефективні і красиві реклами почасти коштують дуже дорого, тому не кожен підприємець зможе вкласти великі суми на рекламу.

Компанія "РВС - Принт"пропонує Вам цілий ряд рекламної продукції. Ми впродовж тривалого часу активно займалися рекламної поліграфією, що сьогодні дуже затребуване. Однак, не так давно відкрили для себе ще одне цікаве напрямок - виготовлення магнітів на холодильник.

Дана галузь рекламної продукції досить таки молода, однак за такий невеликий проміжок часу змогла зарекомендувати себе тільки з позитивної сторони. Раніше холодильник обклеювали різноманітними стікерами, які повністю змогли витіснити магніти. Магніти стали настільки популярні, що напевно у кожного будинку є хоча б кілька найкрасивіших і пам'ятних примірників, які були подаровані або привезені з різних куточків світу.

Тільки уявіть собі, скільки потенційних клієнтів зможуть побачити Вашу рекламу на таких привабливих сувенірах. Багато хто не просто збирають і приносять додому гарні магніти, а колекціонують їх.

Холодильник у кожному будинку є улюбленим місцем усіх членів родини, тому дуже популярно обклеювати його різними красивими магнітами, які постійно знаходяться перед очима. Саме з цієї причини виробництво магнітів Київ принесе Вам продажу і нових потенційних клієнтів. Вам достатньо розмістити на ньому ненав'язливу рекламу, яка завжди буде позитивно асоціюватися з Вашим брендом.

Виробництво магнітів в Києві досить таки трудомісткий процес. Не багато компаній виробники, можуть похвалитися відмінною якістю виготовлених виробів, яке досягається професійною майстерністю фахівців, новітнім обладнанням та якісними матеріалами.

Ми з задоволенням виготовимо для Вас магніти на холодильник різних видів, серед яких:

- плоский рекламний магніт є найбільш затребуваним і популярним. Дане виріб являє собою плоску магнітну наклейку з магнітного вінілу. На такому магнітики дуже просто розміщувати інформацію про товар, його зображення і контактні дані. Виріб може мати будь-яку форму і розміри.

- магніт на холодильник з блокнотом для запису являє собою поєднання блокнота для запису і плоского магніту. Практично завжди цей виріб складається з декількох частин: сам плоский магніт і блок з відривними листочками, який у стандартному вигляді містить до 25 листків. Рекламу можна розмістити як на блокноті, на відривних аркушах, так і на самому магніті. Дуже корисне виріб, яким неодмінно скористаються.

- магніт - календар - незамінний рекламний сувенір, за допомогою якого Ви зможете нагадати про свою компанію протягом усього року. На магнітний вініл наносять календарну сітку, на якій можуть бути розміщені Ваші дані. Даний магнітний сувенір може бути виконаний у двох варіаціях: магніт з відривним календарем і магніт з надрукованим на ньому календариком.

- магніт фоторамка користується особливою популярністю. На думку маркетологів - це один з найбільш ефективних методів рекламування. На даному магніті розміщується Ваша реклама. Людина неодмінно вставить в таку рамку саму улюблену фотографію, тому автоматично Ваш бренд буде викликати тільки позитивні емоції і запам'ятовуватися підсвідомо. Такі рекламні сувеніри актуально поширювати на різних виставках, промо - акціях, переговорах.

- об'ємні магніти є новим поколінням магнітів на холодильник. Барвисті об'ємні зображення неодмінно привернуть увагу потенційних покупців. Вироби мають помітну фактуру і досить таки приємні на дотик.

- акрилові магнітики на холодильник Ви можете зустріти скрізь. Вироби мають прозорий пластиковий корпус.