Видео

Друк на пластику в Києві

Друк на пластику в КиєвіДрук на пластику в Києві – це ідеальний варіант для виробництва рекламної продукції, POS-матеріалів, а так само для виготовлення елементів оформлення інтер'єру і виставок. Пластик завдяки своїм особливостям і характеристиками дуже зручний у використанні, довговічний, а друк на пластику відзначається точністю і високою стійкістю. На нашому виробництві «РВС-Принт» ми використовуємо лише перевірені, кращі матеріали, в тому числі пластик, який має товщин: 1, 2, 3 і 5 мм. Крім того друк на пластику можлива тільки при наявність самого інноваційного розвитку, сучасного обладнання. Саме з цих причин, замовляючи друк на пластику в «РВС-Принт», ви можете повністю довіряти нам і бути впевнені в тому, що результат нашої роботи буде радувати вас не один рік.

Сьогодні широко застосовується в декоративній обробці торгових, виставкових та офісних приміщень кольорове зображення яке нанесено на пластик та інші тверді синтетичні матеріали. Кольорове зображення на пластику можна часто побачити при виробництві зовнішньої реклами та пакувальної продукції.

Друкарня «РВС-Принт» виконує замовлення на широкоформатну та цифровий друк на твердих поверхнях. Наша компанія готова запропонувати якісне рішення будь-якої, навіть найскладнішої задачі при друку на пластиці. Друк на пластику виконується в стислі терміни за доступними цінами.

Основні переваги друку на пластиці:

— достовірність зображення і висока точність

— довговічність і міцність

— тонкі колірні градації

— стійкість зображення до впливу навколишнього середовища (вуличної пилу, низьких і високих температур, УФ-променів, опадів),

— дає можливість використовувати матеріал різної світлопропускної здатності: напівпрозорий, прозорий, непрозорий і т. д.

— можливість надавати поверхні форму і будь вигин без деформації зображення

— простота догляду за зображенням

— повністю екологічно чистий метод друку. Він не завдає шкоди навколишньому середовищу і людині.

Рекламну продукцію можна використовувати у приміщеннях, через відсутність шкідливі випаровування (на відміну, наприклад, від багатьох фарб). Область застосування друку на пластиці, багато: починаючи від виготовлення офісних табличок і закінчуючи оформленням афіш та плакатів.

Друк на пластику пвх в Києві

По цих важливих переваг друк на пластику зараз стала основним конкурентом друку на декоративних плівках. Друк на пластику в Києві використовують для зовнішньої реклами, інтер'єрів, панно, вивісок, покажчиків тощо

Поліграфія «РВС-Принт» в якості поверхонь для друку може використовувати: пластик ПВХ, акрил, картон, полістирол, полотно, гофрокартон, пенокартон та інші матеріали.

Недорога і швидка накатка на пластик

Недорога накатка на пластик вже давно завоювала прихильність багатьох рекламодавців. При відносно невелику ціну ви отримуєте дуже якісний рекламний носій на міцній основі, який виглядає презентабельно і при акуратному використанні прослужить дуже довго. Друкарня «РВС-Принт» здійснює повний цикл рекламних послуг: друк широкоформатних макетів, накатка на плоскі матеріали.

Зробивши замовлення в нашій компанії, наш клієнт впевнений, що отримає його вчасно, з високою якістю друку і за конкурентною ціною. Багаторічний досвід роботи дозволяє стверджувати, що у своїй області ми одні з кращих і з легкістю справляємося із завданнями будь-якої складності.

Для того щоб швидко замовити друк на пластику (друк на ПВХ), накатку та інші супутні послуги, зателефонуйте на номер в Москві +7 (495) 796-40-85 в робочий час і наш менеджер зрозуміло і ввічливо проведе консультацію і оформить замовлення.

Більш детальну інформацію про вартість друку на пластиці і консультацію про терміни і доставку продукції, Ви зможете отримати зателефонувавши нам по телефонах: +38 (044) 454-12-12. Мобільний: +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20.

Або можете написати нам листа на електронну пошту поліграфії: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.