Видео

Цифровий кольоровий друк в Києві

Цифровий кольоровий друк в КиєвіЦифровий кольоровий друк в Києві — це на сьогоднішній день один з найоперативніших видів друку. Як правило, така печатка використовується на невеликих тиражах (до кількох сотень), в основному друкують продукцію у форматі А3 і А4. Метод цифрового кольорового друку дозволяє друкувати продукцію дуже високої якості за дуже короткий час.

Кольорове копіювання в Києві

Кольорове копіювання буває двох видів: за допомогою ксерокса і цифрове. При цифровому кольоровому копіюванні використовують комп'ютер, сканер і принтер. Це дає можливість не просто копіювати оригінал, але і якщо необхідно вносити в нього оперативні зміни. А при використанні ксерокса можна лише масштабувати копії. У випадках малих тиражів обидва методу дуже оперативні і досить затребувані. Наша поліграфія «РВС-Принт» дозволяє використовувати обидва ці варіанти оперативного кольорового копіювання і дає можливість створювати повнокольорові копії та роздрукування документів самих різних розмірів і складності.

Кольорове копіювання і цифровий кольоровий друк високої якості допоможуть Вам у ході проведення виборчої кампанії або будь рекламної акції.

Оперативний цифровий друк в Києві

оперативна Цифрова друк, переваги:

— оперативність отримання всього тиражу (в залежності від тиражу, виготовлення продукції може бути від декількох хвилин до декількох годин)

— високу якість кольорового друку

— дуже вигідна ціна при невеликих тиражах.

— можливість оперативного внесення змін в макет

— легкість роздруківки примірного примірника

— широке різноманіття форм (брошури, буклети, візитки, бланки, наклейки, листівки і т. д.)

— різна папір

— відсутність додрукарської підготовки поліграфічної продукції

— можливість додруковувати тираж без додаткових витрат

Трохи докладніше опишемо переваги.

Оперативність цифрового кольорового друку в компанії «РОС-Принт» означає, що повнокольорові копії, наклейок, плакатів, брошур, буклетів і т. п. можна виготовити в присутності замовника, просто заздалегідь показавши йому пробний варіант підготовлюваного тиражу повнокольорового друкованої продукції, що неможливо, наприклад, при офсетного повнокольорового друку через трудомісткість і дорожнечу додрукарської обробки поліграфічного замовлення.

Високу якість цифрового кольорового друку в компанії «РОС-Принт» пов'язане з використанням сучасного, високотехнологічного обладнання для цифрового кольорового друку. Що дуже важливо для ділової та представницької поліграфії.

Рентабельність цифрового кольорового друку. Цифровий кольоровий друк при малих тиражах – це найкраще співвідношення ціни та якості. Якщо Вам потрібен не великий (до кількох сотень) тираж високоякісної кольорової поліграфії, то дешевше, ніж цифрова кольорова Вам не знайти.

Дозволяє отримати високу якість: при невеликих тиражах (до 500 копій з одного оригіналу) цифровий друк є найбільш рентабельною. При цьому забезпечується якість, яке можна порівняти з офсетним друком. Цифровий кольоровий друк в Києві – це краще рішення для термінового виготовлення кольорових ілюстрованих каталогів та журналів.

Перед тим, як друкувати замовлення, у замовника є можливість побачити майбутню продукцію, роздрукувавши пробний варіант, чого неможливо зробити при офсетному методі друку, так як потрібна додрукарська підготовка, яка займає багато часу і вимагає матеріальних витрат. Крім того, цифровий друк надає можливість персоніфікувати дані і вводити нумерацію.

Цифровий друк від поліграфії «РВС-Принт» дає можливість надрукувати будь-яку необхідну кількість продукції. При повторному тиражі Ви можете внести зміни в макет в будь-який момент.