Видео

Ламінування в Києві

Ламінування в КиєвіЛамінування – це інноваційний спосіб захисту для поліграфічної продукції. Потрібно помітити, що він володіє сотнею видів, і всі вони можуть бути зручні в тому чи іншому випадку. Буває: гарячі ламінування, холодне ламінування, матова плівка, глянсовий плівка, та інші. При виборі ламінування дуже важливо думку фахівців, професіоналів, ви завжди можете проконсультуватися у компанії «РОС-Принт».

Навіщо може знадобитися ламінування?

Ламінування в Києві – це прекрасний спосіб захистити важливі документи, нагородні листи, запрошення, картки. Стають не страшні будь-які механічні пошкодження небезпечні для паперу. Пил, бруд, подряпини, вицвітання фарб, зминання паперу, розмазування тексту, завдяки ламінування все це залишається в минулому. Як для документів захистом є тверда палітурка, так для окремих аркушів – найкращий захист це ламінування.

Замовити ламінування в Києві можна так само для того, що б підкреслити яскравість картинки, дуже багато кольори виглядають більш насичено після цього процесу.

Ламіновані об'єкти виглядають набагато престижніше і більш стильно.

А3 і А4 формати в яких доступна послуга ламінування. Навіть великі плакати можна врятувати від пошкоджень зовнішнього середовища, завдяки даної послуги поліграфії «РВС-Принт».

Для замовників великого тиражу і для учнів Вузів, наша поліграфія приготувала додаткові знижки і кращі умови на ламінування в Києві. Більш детально ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Широкоформатне ламінування А1 і А2 в Києві.

Широкоформатний ламінування документів – це дуже поширений спосіб захисту документів від зовнішніх впливів. Крім документів стандартного розміру, таких як свідоцтва, грамоти, нагороди ламінація може знадобитися для оригіналів нестандартного формату. Фахівці поліграфії «РВС-Принт» в Києві володіють необхідним досвідом і найсучаснішим обладнанням для термінового ламінування документів великих розмірів, включаючи формати як: А1, А2 і А3

Ламінація в Кивее це поєднання естетики і захисту.

Поліграфія високої якості, яка сьогодні використовується для виробництва документів, вимагають ефективного захисту від вологи, вигоряння і інших перерахованих вище факторів небезпеки для паперу.

Ламінована плівка-це надійний захист ваших важливих документів. У нашій поліграфії, клієнт може вибрати різні типи плівки, яку ми наносимо на документи як холодним, так і гарячим способом.

Холодний спосіб ламінації, передбачає використання плівки з клейовим шаром і в першу чергу, призначений для документів в яких використовувалися фарби на водній основі.

Гарячий спосіб ламінації - передбачає ламінацію термостійких документів. Герметизуюча запаювання в плівку проводиться при високих температурах від 90°С до 160°С.

Завдяки нашому найновішого, професійному устаткуванню, можна надовго зберегти прекрасний зовнішній вигляд ваших документів. У нашій компанії Ви так само можете скористатися і іншими широкоформатними роботами:

- широкоформатне сканування

- широкоформатний друк

Ламінування документів у Києві за вигідними цінами

При виборі ламінуючої плівки, потрібно розуміти, що у кожної плівки є свої особливості. Наприклад, у матовою плівці документи виглядають солідніше, при цьому на таку плівку можна наносити позначки олівцем або ручкою. Використовувати глянсову плівку – добре коли потрібно зберегти чіткість зображення (ламінування креслень, плакатів, малюнків). Наша поліграфія допоможе Вам зробити правильний вибір. У нас досвідчені співробітники та найсучасніше обладнання, ми спроможні виконати замовлення будь-якої складності.

Якщо Ви шукайте ламінування документів в Києві за вигідними цінами

То звертайтеся до нас: +38 (044) 454-12-12. Мобільний: +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20. Наша пошта для замовлення: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.