Видео

Замовити візитки Київ

Замовити візитки КиївСьогодні неможливо уявити жодного бізнесмена або просто ділової людини без візитної картки. Невже це такий обов'язковий аксесуар?

Візитка представляє собою рекламний носій невеликого розміру, який здатний вмістити найважливіші дані. На сьогоднішній день візитні картки стали не тільки інформаційним носієм, але й важливою іміджевою складовою. В результаті візитні картки виконують відразу кілька функцій: посвідчення особи, іміджева, представницькі функції, демонстрація можливостей власника, надання контактних даних.

Візитна картка стала незамінним корпоративним елементом будь-якої компанії, який дуже часто використовують для встановлення взаємовигідних зв'язків на презентаціях, виставках. Крім цього, вручена візитка надалі буде служити нагадуванням про Вашому підприємстві.

У сучасному світі при черговому діловому знайомстві без обміну візитними картками між партнерами просто не обійтися, цей ритуал можна вважати обов'язковим. Якщо один з учасників ділової зустрічі не вручив свою візитку, це розцінюється як неповага і небажання подальшої співпраці.

При погляді на візитку важливо, що б Вас не тільки згадали — така невелика деталь повинна викликати позитивні емоції і вселяти довіру до її власнику, і в кращому випадку заслужити почесне місце у візитниці одержувача. З усього вищесказаного можна зробити висновок: від дизайну і якості Вашої візитної картки залежить успіх подальшого ділового спілкування і співпраці.

Візитні картки можуть бути корпоративними або персональними. У більшості випадків персональні візитки застосовують при неофіційному спілкуванні. Власниками таких візиток є фрілансери, підприємці, персони творчі. Оформлення таких візитних карток зазвичай виконано у вільному стилі - все залежить від уподобань власника.

Ділові або корпоративні візитні картки практично завжди оформляються у точній відповідності з фірмовим стилем організації, при цьому в обов'язковому порядку використовується логотип і фірмові кольори. У деяких випадках корпоративні візитки виготовляються для конкретного співробітника. В такому випадку вони обов'язково повинні містити ім'я та прізвище, посаду і контактні дані. Для службовців у держустановах прийнятно використання державного герба або прапора.

Друк візиток Київ може бути виконана в декількох варіаціях: офсетний друк, цифровий друк і шовкотрафарет. Крім цього, Ви можете замовити візитки в Києві з тисненням або фольгуванням, завдяки чому картка буде виглядати більш ефектно.

Компанія "РВС-Принт" пропонуємо Вам виготовлення візиток в Києві якісно і швидко. Ми зможемо здійснити друк візитних карток в Києві за Вашим макетом або розробити дизайн спеціально для Вас.

Ми займаємося виготовленням друкованої продукції протягом тривалого часу. При цьому здійснюємо високоякісний друк візиток Київ практично будь-якої складності. Виходячи з Ваших побажань, ми зможемо надрукувати візитки стандартних розмірів в короткі терміни і нестандартних. Ви зможете самостійно підібрати тип паперу. Візитні картки можуть бути одно йди двосторонні. Для додання більш ефектного зовнішнього вигляду ми можемо здійснити додаткові операції, наприклад: ламінування.

Наші дизайнери із задоволенням на основі Ваших побажань зможуть розробити макет візитної картки. Від Вас потрібні тільки всі інформаційні дані для візитки.

Що б замовити візитки в Києві недорого Вам неодмінно варто звернутися в компанію "РВС-Принт". Для того, щоб зв'язатися з нами, виберіть найзручніший спосіб для себе:

— наші телефони: +38 (044) 454-12-12; +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20;

— наша пошта для замовлення: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

— Наша адреса: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5.

Наш другий офіс: м. Київ, вул. Бориспільська 9.