Видео

Що можна виготовити за допомогою шовкотрафаретного друку?

Шелкографічеськая друкШовкографія — це оригінальна і популярна на сьогодні технологія нанесення будь-якого зображення практично на всі матеріали і поверхні. Метал, скло, дерево, пластик, тканина, кераміка, папір - на всі дані поверхні і матеріали можливо нанести кольорове зображення з допомогою трафаретного друку (шовкографії).

Переваги шовкографії:

найголовніша перевага даного виду друку - це її універсальність. А також:

— простота процесу;

— невелика вартість при середніх і малих тиражах;

— нанесення зображення на будь-який матеріал;

— значна товщина наноситься фарби і яскравість фарб;

— довговічність.

Шовкографія або трафаретний друк представляє собою метод друку, при якому зображення створюється методом продавлювання фарби через трафарет. Даний трафарет роблять із спеціально тканини з дрібними осередками (раніше використовували виключно натуральний шовк, а сьогодні в основному синтетичне полотно). Тканину просочують спеціальним фоточутливим складом, який при опроміненні світла полімеризується. Пори тканини забиваються даним складом, а не прореагував склад вимивається при наступній промиванні. Таким чином, утворюється трафарет, який з легкістю пропускає фарбу тільки в необхідних місцях.

Виходячи з того, який сорт картону або паперу, шовкографія дозволяє створювати різні красиві запрошення, листівки, папки, конверти, візитні картки, сертифікати, буклети, фірмові бланки. шовкографія застосовується на пакетах і текстильних виробах. Це може бути Ваша корпоративна символіка на полотняних сумках і бейсболках, на футболках і уніформі.

Крім всіх перерахованих вище переваг, шовкографія надає можливість додруковувати необхідну інформацію та зображення на вже готові вироби (календарі, лінійки, листівки, компакт-диски, металеві і пластикові таблички).

Саме шовкографію застосовують фахівці для всіх видів виробів: ручок, кухлів, брелків, поліетиленових пакетів, бейсболок, сумок, футболок, плащів. Дана технологія нанесення друку допускає: використання великого спектру фарб (за властивостями і за кольором: матові, прозорі, флуоресцентні, термочутливі), невеликі тиражі.

Шовкографія просто незамінна для створення деяких різновидів рекламної продукції, особливо тієї, яка застосовується поза межами приміщень (банерні прапори, гірлянди і ін).

Відзначимо, що при шовкографії товщина барвистих шарів у десятки разів вище в порівнянні з офсетним друком, що надає готовому виробу яскравий і насичений зовнішній вигляд, а також дозволяє забезпечити стійкість до несприятливого впливу навколишнього середовища.

Особливу роль у шовкографії відводять плоскої трафаретного друку при виготовленні оригінальної упаковки для кондитерських виробів, подарунків, парфумерії. На одному і тому ж обладнанні виникає можливість запечатувати гофрокартон, поліетиленові мішки, тонкий папір. Завдяки широкій колірній политре, пігментів і добавок, можливо, створити різноманітні ефекти.

Компанія "РВС-Принт" пропонує Вам скористатися нашими послугами. Ми пропонуємо Вам друк поліграфічної продукції в будь-якій кількості в короткі терміни. До того ж у нас доступні ціни та спеціальні знижки.