Видео

Друк флаєрів Київ

Друк флаєрів КиївОдним з найбільш поширених способів рекламування є флаєр. Флаєр являє собою різновид поліграфічної продукції, яка здатна інформувати покупця про послугу чи товар та надає можливість отримання певної знижки на конкретну продукцію. При розробці флаєра, варто продумати все до дрібниць, так як текстове оформлення та елементи дизайну неодмінно повинні привертати увагу споживача з перших секунд.

У даній статті ми хочемо більш детально розповісти про те, що ж таке єврофлаєр і для чого він потрібен. Даний вид реклами прийшов до нас із США. Буквально за кілька років він став самим популярним і поширеним друкованим матеріалом. Якщо зовсім не заглиблюватися в деталі, то по своїй суті флаєр являє собою яскраву листівку з корисною інформацією про відкриття нового магазину, клубу, торгового центу або інше. Завдяки флаєру можна оповістити потенційних споживачів про нову продукцію або послугу і спеціальних пропозиціях компанії. Відмінність флаєра від листівки складається у розмірі, флаєр набагато менше і має більш щільну папір, завдяки чому він довше зберігає свій привабливий вигляд.

Флаєр ефективно застосовується в якості засобу масової та швидкої реклами. У короткі терміни це друковане видання здатне залучити велику кількість потенційних клієнтів. Залежно від цільової аудиторії та особливостей рекламного пропозиції, флаєр може мати всілякий дизайн, містити різну інформацію, бути одно-або двостороннім, виготовлятися з офсетного або крейдованого паперу. Якщо для Вас величезне значення являє іміджева функція флаєра, в такому випадку готова продукція може піддаватися післядрукарської обробці.

Друк флаєрів в Києві недорого - це реально, якщо Ви звернетеся в компанію "РВС - Принт". Наші фахівці пропонують Вам виготовлення флаєра з нуля: ми виходячи з побажань замовника розробимо макет і при узгодженні надрукуємо в потрібній кількості.

Виготовлення флаевров в Києві вимагає роботи досвідченого дизайнера, так як саме зовнішній вигляд друкованої продукції є найважливішим для залучення клієнта, за винятком інформації нанесеної на флаєр.

Перед початком виготовлення єврофлаєра варто ретельно продумати весь дизайн і його наповнення. При цьому варто детально вказати тему та призначення флаєра, необхідні адреси, суть акції.

Флаєра відрізняються від запрошень тим, що не є іменними. Головна їх мета - це надання рекламної інформації або надання знижки.

Великі міста - це місце величезних можливостей, цікавих відкриттів і яскравих вражень. Разом з цим, тут існує величезна конкуренція, а також ймовірність бути загубленим в океані інформації. Для того, що б уникнути цього, компанії вдаються до різних типів рекламної і поліграфічної продукції. Тому фдаера і користуються великим успіхом. Варто відразу сказати, що вдало розроблений флаєр неодмінно "потрапить" в ціль.

Замовити флаєра в Києві Ви зможете у компанії "РОС - Принт". Ми займаємося виготовленням друкованої продукції протягом тривалого часу, тому знаємо всі тонкощі і нюанси.

Для того, що б замовити флаєра у нас Ви можете зв'язатися з нами за телефонами:: +38 (044) 454-12-12; +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20 або приїхати до нас в офіс за адресою: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5.

У процесі виготовлення поліграфічної продукції ми використовуємо сучасне обладнання, якісні матеріали. Замовляючи поліграфічну продукцію, звертайтеся до професіоналів своєї справи. Ми гарантуємо Вам якісну і швидку друк флаєрів Київ.