Видео

Рекламна поліграфія в Києва

Рекламна поліграфія в КиєваРекламна ділова поліграфія неодмінно підкреслить статус Вашої компанії, зробить її більш впізнаваною в бізнес оточенні і запам'ятовується для потенційних клієнтів та партнерів.

Виробництво конвертів, візиток, бланків, буклетів, листівок, календарів та листівок в єдиному корпоративному стилі дозволяє вирішити цілий ряд завдань:

— підвищення впізнаваності Вашої компанії для потенційних споживачів;

— іміджева реклама для цільової аудиторії;

— збільшення лояльності клієнтів;

— надання статусності компанії в очах партнерів, великих замовників, потенційних інвесторів.

Компанія "РВС-Принт" пропонує Вам повний набір поліграфічних послуг в Києві для успішної діяльності будь-якого підприємства. Наші фахівці із задоволенням розроблять для Вас дизайн рекламної поліграфії, після чого виконають якісний друк бланків, візиток, папок, конвертів та іншої продукції з урахуванням фірмового стилю Вашої компанії.

найпоширеніша рекламна продукція на сьогоднішній день — це листівки, каталоги, буклети, брошури, листівки, календарі, листівки та запрошення.

Рекламна поліграфія від компанії "РОС-Принт"

Використання рекламного стилю при оформленні рекламної продукції є важливою складовою іміджу компанії, для кращої ідентифікації її послуг або товарів у широкої аудиторії потенційних клієнтів. При цьому варто враховувати баланс декоративності і практичності: рекламна поліграфія повинна бути не тільки красивою, але і корисної, діловою та цікавою.

протягом тривалого часу ми стикалися з різними замовленнями рекламної поліграфії і тому можемо сміливо рекомендувати будь-якої компанії, найпопулярніші види рекламної поліграфії для успішного бізнесу.

Друк буклетів

Виготовлення недорогих і компактних проспектів буде доречно як для первинної реклами, так і для роздачі на постійній основі потенційним клієнтам або вже наявним . У буклетах можна докладно викласти рекламну інформацію про товари або послуги Вашої компанії. Ми пропонуємо Вам виробництво буклетів формату А4 з одним або двома згинами спосіб повнокольорового друку.

Друк брошур

Дана рекламна продукція надає можливість повідомити всієї цільової аудиторії відразу великий обсяг інформації про компанії, при цьому використовувати невеликий формат рекламного носія. Практично завжди брошури виготовляються у вигляді книжечок формату А5 або А6 на матовою або глянсовою папері. Іноді обкладинка брошур виготовляється з більш щільного матеріалу, що дозволяє застосовувати тиснення або нанесення світловідбиваючої фарби.

Друк корпоративних журналів

Багато великі компанії сьогодні вдаються до друку корпоративних журналів. У підсумку це виходить не тільки красивий і якісний повнокольоровий рекламний продукт, але і дуже важливий елемент реклами компанії, так сказати спосіб єднання духу і інформування співробітників оь етапах розвитку компанії привабливим способом.

Друк каталогів

Виготовлення каталогів Київ має свої особливості, адже вони набагато більше брошур, обсяг сторінок від шістнадцяти, а значить розміщують ще більше інформації, в тому числі і наочної - зображення, діаграми. друк каталогів може відбуватися цифровим або офсетним способом.

Друк листівок

Виготовлення листівок - рекламної поліграфії невеликого формату може виконуватися на одному аркуші без згинів. На сьогоднішній день це є не тільки продуктом політичної агітації, але й повноцінним рекламним інструментом: листівки вигідно роздавати на вулицях і торгових точках. Оперативність замовлення, низька собівартість дозволить дуже швидко реагувати на зміну ходу рекламної компанії.

Друк флаєрів

Друк флаєрів Київ як і друк листівок здійснюється на одному аркуші. при цьому застосовують більш щільний папір.

Друк календаря

Календар — дуже поширений елемент іміджевої продукції. Будучи завжди на виду протягом усього року він ідеально підходить для запам'ятовування Вашої компанії. Компанія "РОС - Принт" надрукує на замовлення будь-які види календарів: перекидні, квартальні, відривні, кишенькові, настінні, настільні.

Друк листівок

Виробництво листівок в корпоративному стилі ідеальний спосіб нагадування про себе таким способом, як привітання. У більшості випадків лицьову сторону листівки займає повнокольорове зображення, а її зворотна сторона розкреслена для написання адрес, привітань, наклеювання марки. Листівки друкують на фактурною, матовою або глянсовою папері з різними варіаціями обробки: тиснення фольгою, ламінацією.

Друк запрошень

Виготовлення корпоративних запрошень дуже схоже з печаткою листівок. Це ідеальний іміджевий інструмент для повідомлення про заходах і різних корпоративах .

Як бачите, асортимент друкованої продукції великий. Компанія "РОС-Принт" із задоволенням виготовить для Вашої компанії рекламну поліграфію на будь-який смак.

Для того, що б замовити друк поліграфії зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом: телефони: +38 (044) 454-12-12 ;+38 (097) 461-12-12; +38 (099) 310-21-20 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.