Видео

Друк блокнотів в Києві

Друк блокнотів в КиєвіФірмові блокноти для записів з логотипом та контактними даними Вашої компанії є універсальним рекламним носієм. Кожен відривний аркуш може нагадувати про Вашу компанію і можливості зв'язатися з Вами.

Друк блокнотів в Києві дуже популярний процес, який реалізують дуже багато компаній - друкарень. Найбільш часто замовляють блокноти форматів А4, А5, А6. Вони дуже зручні і компактні. Ви завжди зможете взяти блокнот на переговори з клієнтами, ділову поїздку, корпоративний тренінг. Блокнот такого формату легко поміститься в кишені або невеликій сумці. Тому, якщо Ви хочете, що б Ваша реклама на постійній основі супроводжувала потенційного покупця, зробіть його максимально зручним і практичним.

Рекламний блокнот - це не лише надійний супутник, але і діловий партнер будь-якого бізнесмена. На сьогоднішній день стало дуже популярним виготовлення корпоративних блокнотів, як невід'ємного аксесуар будь-якої поважаючої себе компанії.

Виробництво і друк блокнотів здійснюється на високотехнологічному обладнанні, що дозволяє використовувати таку якісну продукцію не тільки в офісі, але і в якості бізнес - подарунків та рекламних сувенірів. Погодьтеся, що останнім часом письмові приналежності стали не тільки офісним об'єктом, але й ефективною рекламою. Компанія "РОС - Принт" із задоволенням здійснить друк блокнотів Київ в короткі терміни за доступними цінами. Ми зможемо надрукувати блокноти потрібного тиражу, будь-якої форми і розміру. Відзначимо, що чим більше тираж, тим менша вартість.

Виробництво блокнотів Київ з логотипом на замовлення

Друк блокнотів з логотипом для компанії - це ідеальна реклама, яку можна поширювати на будь-яких тренінгах, нарадах, семінарах. Поширення корпоративних сувенірів стало вже традицією. Саме з таких дрібниць і судять про компанії. Презентабельність компанії завдяки таким рекламним дрібниць неодмінно підвищиться.

Обличчя компанії - це обкладинка блокнота. Варто приділити увагу її дизайну і змісту. Обов'язково варто проводити друк на якісному папері, так як це поліграфічний виріб використовується багаторазово. І для того, що б вигляді його не зіпсувався варто подбати про якісному папері. Не варто робити дуже помітну і яскраву обкладинку, не всім це сподобається скористайтеся перевіреним мінімалістичним варіантом - розміщення невеликого логотипу на обкладинці та на куточках аркушів. При цьому дизайн логотипу повинен виглядати таким чином, що б особливо не відволікав на себе увагу, а виступав в ролі невеликого нагадування про Вашої компанії.

Компанія "РВС-Принт" здійснить друк будь-якої кількості блокнотів. При розробці зовнішнього вигляду ми врахуємо всі Ваші побажання. Ми піклуємося про наших клієнтів і поважаємо їх, тому з повною відповідальністю поставимося до Вашого замовлення.

Різновиди блокнотів

найпоширенішими форматами блокнотів є А4 і А7. Звичайно ж замовити блокноти інших форматів можна, але це може варто трохи дорожче.

За способами друку виготовлення блокнотів може бути офсетним або цифровим. Цифровий застосовується при замовленні невеликих тиражів від десяти до п'ятдесяти штук. Офсетний метод використовується при замовленні великих обсягів - від ста штук. Офсетний спосіб дозволяє виконати виготовлення великого тиражу блокнотів набагато швидше, при цьому Ви зможете заощадити.

Друк блокнотів Київ

Весь процес виготовлення блокнотів починається зі штампування всіх підкладок, палітурок, обкладинок. Дуже популярний на даному етапі крейдований картон. У більшості випадків друк здійснюється на лицьовій стороні, але можливо це зробити і на звороті, якщо Вам хочеться чогось незвичайного. На даному етапі можна застосовувати дизайнерський картон і ламінування.

Подальший етап - тираж внутрішнього блоку. І завершальний етап - складання блокнота. Дуже часто це п'ятдесят сторінок внутрішнього блоку і скоринка з підкладкою. Всі ці елементи скріплюють металевою пружиною або термопереплетом.

Замовити друк блокнотів в Києві Ви зможете у компанії "РОС - Принт". Для цього зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом: телефони: +38 (044) 454-12-12 ;+38 (097) 461-12-12; +38 (099) 310-21-20 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.