Видео

Друк папок в Києві

Друк папок в КиєвіВиготовлення якісних папок є важливою складовою підтримки та формування фірмового стилю і корпоративного іміджу Вашої компанії. Наявність на підприємстві папки з фірмовим стилем та іншої корпоративної поліграфічної продукції є ефективним засобом виділення Вашого комерційної пропозиції на ряду з конкурентами.

Папки корпоративні або ділові папки є найбільш використовуваними носіями іміджу компанії співробітниками в робочі будні. Тому для підвищення якості і міцності виробленої продукції, компанія "РВС - Принт" пропонує Вам друк папок в Києві з подальшою ламінацією. При цьому ламінація може бути як матовим, так і глянсовим ефектом.

Дизайн ділових папок може бути різноманітним, але в обов'язковому порядку повинен значно відрізнятися на тлі конкурентів. Наші дизайнери із задоволенням розроблять зовнішній вигляд для Вашої поліграфії. Для корпоративних папок прекрасно підійде поєднання корпоративних кольорів та логотипу компанії.

Друк папок Київ здійснюється переважно офсетним способом, що дозволяє зекономити при замовленні великих тиражів. Технологія офсетного друку відрізняється насиченістю і яскравістю фарб, високою чіткістю тексту і картинок.

Ексклюзивний дизайн та друк корпоративної поліграфічної продукції для рекламних цілей і документообігу всередині підприємства - це хороший тон для будь-якої поважаючої себе компанії з відмінним смаком.

Друк папок Київ у компанії "РОС - Принт"

Ми пропонуємо замовити друк папок в нашій компанії. Ми володіємо всіма ресурсами для виготовлення різноманітних видів папок. Ми також пропонуємо своїм клієнтам оформлення поліграфічної продукції за індивідуальним замовленням додрукарського зовнішнього вигляду і післядрукарської обробки (тиснення, конгрев, вибірковий лак, ламиниование), яка значно підвищує якість готових виробів, підкреслюючи солідність компанії.

Друк папок рекламної спрямованості є важливим пунктом діяльності нашої компанії. Підприємство, яке створює свій власний стиль, що має достатню кількість постійних клієнтів, просто зобов'язана зробити корпоративні папки складовою фірмового стилю. Папки є елементів впізнаваності компанії і діяльності, а також показником стабільності підприємства.

Найбільшою популярністю користуються папки формату А4, виготовлені з крейдованого картону досить таки високої міцності із застосуванням новітніх технологій на ринку поліграфічних послуг.

При замовленні папок Ви можете розповісти нам про всі побажання, які наші спеціалісти втілять у життя. Виготовлені папки компанією "РВС - Принт" знайдуть не тільки практичне, а й естетичне застосування у будь-якого партнера і замовника.

Ми надрукуємо папки в будь-якій кількості і будь-якого розміру. МУ нас широкий вибір форм папки готових штампів. Так само Ви зможете підібрати матеріал, так як у нас багато різновидів картону і паперу.

Додатковими послугами є: тиснення кольоровою фольгою, нанесення вибіркового лаку, конгрев зображення, ламінація (глянцева або матова поверхня), металеві куточки (можливо встановити на папки з кільцями або папки меню), установка спеціального кишені під візитку, ручку, блокноти.

Компанія "РВС - Принт" при роботі керується такими принципами: якісний друк, оперативність виготовлення, широкий асортимент поліграфічних виробів.

нами Зв'язатися Ви зможете по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20. Наша адреса: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5.

Наш другий офіс: м. Київ, вул. Бориспільська 9.

Наша пошта для замовлення: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.