Видео

Друк поліграфія в Києві

Друк поліграфія в КиєвіОперативна професійна поліграфія представляє собою комплекс послуг: дизайнера, верстальника, оператора верстата, спеціаліста з макетів. При цьому кожен фахівець виконує чіткий обсяг роботи, тим самим визначаючи принцип оперативності і якості друкарні.

Наша компанія "РВС-Принт" гарантує високий професіоналізм, своєчасне виконання замовлень. Для нас оперативна друк це не просто робота, а величезна можливість реалізовувати свій творчий потенціал.

Друк поліграфії Київ може бути:

друк застосовується для друку невеликого тиражу. В результаті зображення виходять яскравими і дуже чіткими використовуються в рекламному напрямку.

офсетний друк застосовується для друку великих тиражів. В ціну входить вартість плівки і форми. Офсетний друк ідеально передає яскравість зображення. Додатково можуть використовувати покриття продукції вибірковим або суцільним лаком. Крім цього, офсетний друк передбачає використання тиснення, ламінування, конгрева, висічки, перфорації.

— трафаретний друк являє собою прожимание фарби через друкований зразок. Застосовується як для великих, так і для невеликих тиражів. Даний вид друку використовують при маленьких та великих розмірах. Всі відтінки наносять по черзі, тому вартість такої печатки на пряму залежить від кількості кольорів. Трафарентную друк використовують як для реклами, так і для іміджу. Таким чином, друкуються візитки, футболки, пакети та ін

— широкоформатний друк застосовується для реклами на вулиці чи виставках у вигляді банерів. Інформаційним носієм є вініл, наклейки, папір.

— штампопечать являє собою нанесення рекламної інформації або символіки на ручки, чашки, брелоки та інші предмети.

Компанія "РВС-Принт" протягом тривалого часу займається оперативною печаткою. Відзначимо, що багато компаній сьогодні заробляють цим. Оперативна друк може здійснюватися навіть в невеликому офісі з маленьким принтером, головне, що б у "верстата" стояли професіонали своєї справи.

Ми грамотно підходимо до виконання своєї роботи. В процесі ми використовуємо якісні матеріали, нове обладнання і "золоті розум і руки" наших фахівців. Наші дизайнери із задоволенням розроблять для Вас зовнішній вигляд та допоможуть втілити в життя всі ваші начерки та ідеї.

Компанія "РВС - Принт" для оперативного друку застосовує тільки сучасні методи переддрукарської підготовки, послуги по дизайну та верстки, цифрового друку і різні види поліграфічних послуг (буклетирование, конгрев, тиснення, перфорація, переплетення, ламінування, біговка). Ми виконуємо як офсетний, так і широкоформатний друк. Наші фахівці створять всі складові Вашого успішного бізнесу: листівки, візитки, стікери, плакати, буклети, брошури, календарі, листівки, флаєра, бланки та ін

Компанія "РВС-Принт" оснащена поліграфічним прогресивним обладнанням, завдяки якому наша поліграфія здійснить оперативну цифровий друк будь-якими тиражами - від декількох десятків до тисяч, від стандартного чорно - білого документа до оригінальних складних повнокольорових зображення з використанням різних видів післядрукарської обробки.

Наші спеціалісти завжди прагнуть задовольнити всі побажання клієнтів, при цьому ми чітко дотримуємося терміни виконання і гарантуємо якісну роботу на всіх етапах виготовлення.

Все, що Вам потрібно для того, що б замовити поліграфію - це визначиться з розмірами вироби, видом паперу, кольором, об'ємом тиражу, різновидом друку. Також в комплексі при бажанні Ви зможете замовити після друковані операції (тиснення, ламінування). Ви можете надіслати нам макет і ми здійснимо оперативний друк поліграфії. Якщо у Вас немає ніяких ідей і пропозицій, тоді наші дизайнери розроблять все з нуля.

Для того, що б замовити друк поліграфії Київ зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом: телефони: +38 (044) 454-12-12 ;+38 (097) 461-12-12; +38 (099) 310-21-20 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.