Видео

Візитки Київ. Розмір візитки

Візитки Київ. Розмір візиткиМи не втомлюємося повторювати, що візитна картка є "обличчям" компанії, яке ми можемо зробити дуже привабливим і цікавим. Дизайн візитної картки може бути яким завгодно, починаючи від класичного варіанту (таке рішення підійде для тих, хто хоче представити свою компанію успішної і стабільної) і закінчуючи незвичайним і нестандартним зовнішнім виглядом (для тих, хто хоче показати неординарний творчий підхід).

В тому чи іншому вигляді візитки Київ ми рекомендуємо залишати стандартні розміри: 80×40 мм або 90×50 мм. Це пов'язано з тим, що для їх збереження багато ділові люди користуються візитницями, тому нестандартний розмір візитки викличе труднощі для розміщення Вашої візитної картки.

Як правило, візитними картками обмінюються на початку зустрічі при знайомстві, її можна зберігати на видному місці до кінця ділової зустрічі, для того, що б запам'ятати ім'я партнера. При необхідності на зворотній стороні візитки можна робити необхідні позначки або додаткові контактні дані.

Різновиди візиток

— ділові візитні картки Київ - дуже популярні при ділових зустрічах і переговорах - це головний атрибут ділового етикету, на якому зазвичай вказують прізвище, ім'я, контактну інформацію, посада;

— корпоративні візитні картки Київ активно використовуються на конференціях і при спілкуванні з широкою публікою, при цьому не містить ніякої особистої інформації. Зазвичай на таких візитках вказано назву компанії, веб - сайт, контактні дані;

— індивідуальні візитні картки Київ застосовуються для неформального спілкування.

Виготовлення візиток Київ

Компанія "РВС - Принт" пропонує Вам друк візиток Київ за доступною ціною. Вартість візиток безпосередньо залежить від матеріалу, який Ви оберете. Незважаючи на те. що візитні картки відіграють важливу роль для будь-якої компанії, багато хто не хоче витрачатися на них, і власне не заморочуються щодо зовнішнього вигляду. Ми пропонуємо вам скористатися послугами нашого дизайнера. Ми розробимо для Вас цікаві привабливі візитки, виготовлення яких здійснимо в короткі терміни за прийнятною ціною.

Розмір візиток

Розмір візиток є величиною не постійною. Як ми вже сказали стандартні візитки мають розмір 90х50мм. Однак, дуже часто до нас звертаються замовники, які просять виготовити візитки в Києві іншого розміру. Для більшості, вихід за рамки стандартного являє собою можливість виділиться серед інших.

Для того, що б змінити розмір візитки потрібно два рази поміняти всі налаштування на різаку, тобто різати нестандартний комплект візиток окремо. Це може зайняти трохи більше часу і, власне, буде коштувати дорожче. Не всі друкарні візьмуться за таке замовлення.

Розмір візиток євро - формату становить 85х55 мм Особи, які виїжджають на відпочинок іл по справах в європейські країни і ставлять перед собою мету розширити коло своїх знайомих, також замовляють картки євро - формату. Ми також радимо в такому випадку запастися візитка англійською мовою, вибрати дорогу папір для карток, що б вони виглядали більш презентабельно. Красиві візитки завжди запорука успіху.

Компанія "РВС - Принт" із задоволенням виготовить для Вас візитні картки стандартних і нестандартних розмірів за доступною ціною в Києві. Ми займаємося поліграфією вже не перший рік, тому знаємо, як зробити якісний продукт, який неодмінно запам'ятатися і приверне увагу.