Видео

Виготовлення флаєрів на замовлення

виготовлення флаєрів на замовленняФлаєра є однією з найпопулярнішою поліграфічною продукцією. Звичайно, можна часто зустріти картину, коли маркетологи вручають флаєр, а він навіть не розглянутий відправляється в найближчу урну. Вся справа і у флаєрі і в людині, яка роздає цю продукцію.

Насправді флаєр досить зручна і практична поліграфічна продукція, яка дозволить просунути будь-яку продукцію, проінформувати потенційних клієнтів про новинки, акції, познайомити з новинами і спецпропозиціями, а також флаєр може є знижковим.

компанія "Рвс-Принт" пропонує Вам друк флаєрів на замовлення за найприємнішими цінами. Ми гарантуємо якість нашої поліграфії, оперативний друк, доступні ціни.

Ми працюємо вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси даної справи. На постійній основі наші клієнти замовляють для себе і своїх споживачів поліграфію різного роду як за власними ескізами, так і залучають нашого дизайнера до розробки зовнішнього вигляду. Нам довіряють і повертаються знову, рекомендують своїм партнерам, знайомим і нам це приємно.

хочете щоб ваш бренд був впізнаваним, а товар затребуваним? В такому випадку замовити друк флаєрів в Києві неодмінно варто. На флаєрі можна розмістити і зображення і текст рекламного характеру, це можуть бути стильні чорно-білі флаєра тільки з текстом.

Для того, що б ваша поліграфія донесла інформацію до споживача варто грамотно розробити зовнішній вигляд. Красиві якісні флаєра неодмінно розглянуть, а значить ваша інформація дійде до кінцевого потенційного споживача.

Скільки коштує замовити флаєр?

Ціна флаєрів складається індивідуально і залежить від декількох факторів:

- наявність макета у клієнта або потрібно розробка з нуля;

- необхідний тираж;

- терміни виконання замовлення;

- нанесення зображення з однієї або двох сторін;

- нестандартні побажання по дизайну.

Розробка дизайну флаєра-процес, що вимагає творчого підходу і креативного мислення. У компанії "Рвс-Принт" працюють досвідчені і креативні дизайнери, які зможуть оперативно зробити макет, відповідний вашим запитам.

Замовити флаєра в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Академіка Ромоданова (Пугачова), 17, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70. Наші менеджери проконсультують вас з усіх питань.