Видео

Друк блокнотів в Києві

друк блокнотів в КиєвіПоліграфія на замовлення повинна відповідати всім сучасним стандартам і бути конкурентоспроможною. Близько 90% компаній, незалежно від сфери діяльності і масштабів вдається до рішення замовити поліграфію, яка може виконувати відразу кілька функцій: бути ефективним рекламним носієм, бути практичним корпоративним інструментом, який підвищує статус і довірче ставлення в компанії і всередині неї в цілому.

Друкарня "РВС-Принт" пропонує вам цифровий, офсетний друк поліграфії"під ключ". Ви приходите в нам, озвучуєте свої побажання і цілі і наші фахівці відразу ж приступають в розробці макетів, друку та післядрукарських робіт по вашій поліграфії.

Ми не витрачаємо час даремно, ми завжди чітко знаємо, що вам запропонувати і намагаємося оперативно підійти до виконання замовлення.

Асортимент поліграфічної продукції досить широкий, тому пропонуємо вам спробувати всі види поліграфічної продукції в своєму бізнесі, щоб в підсумку ви змогли чітко визначитися яка поліграфія вам підходить найбільше.

Пропонуємо вашій увазі Блокноти на замовлення в Києві. Друк блокнотів досить затребувана послуга, це практичні фірмові вироби, які можна використовуватися як всередині компанії, так і в якості презенту партнерам по бізнесу, потенційним споживачам і тд.

Виробничий процес блокнотів повністю автоматизований, сучасне обладнання дозволяє здійснити друк блокнотів в короткі терміни найкращої якості. Наші фахівці зможуть розробити зовнішній вигляд, а також наповненість внутрішніх сторінок з урахуванням всіх ваших побажань, а також з використанням новітніх матеріалів. Завдяки сучасному оснащенню ми можемо запропонувати своїм клієнтам найвигідніші ціни і терміни виготовлення.

Якщо ви хочете замовити блокноти, наші дизайнери розроблять для вас макет виробу. Ви зможете наочно подивитися як буде виглядати ваша поліграфічна продукція і якщо хочете вдосконалити її, ми додамо коригування і зможемо запустити весь тираж.

За бажанням замовника ми можемо розробити блокноти різного формату, найпоширенішими є А5, А6, А7.

Якщо говорити про тип кріплення сторінок, ми можемо запропонувати вам клейове кріплення або ж

Якщо говорити про матеріал блокнота, ви можете вибрати: крафт - папір, крейдований папір, дизайнерський папір, картон.

Внутрішні сторінки блокнота можуть бути чисті без друку, чорно-білі, повнокольорові.

Кількість блокнотів в тиражі може бути будь-яким, але вигідніше замовляти більші тиражі.

Блокноти можуть бути оформлені більш стандартно, а можуть бути презентаційного характеру. Все залежить від призначення. Наприклад, для внутрішнього користування можна замовити блокноти з логотипом, а в якості презенту можна замовити блокноти з ламінацією, тисненням, лакуванням.

Післядрукарські роботи здатні значно перетворити зовнішній вигляд поліграфії.

Тиснення дозволяє домогтися опуклого зображення. Дана технологія може включати дію преса або використання фольги.

Ламінація за бажанням замовника виконується в матовому або глянцевому виконанні, завдяки чому поліграфія надійно захищена від зовнішніх впливів.

Завдяки лакуванню з'являється можливість створити незвичайні ефекти, а також надійно захистити виріб від впливу навколишнього середовища.

Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам замовити поліграфію в Києві за найприємнішими Умовами. У високій якості готової продукції можете не сумніватися, наші постійні клієнти є тому гарантією.

Замовити поліграфію в комплексі або конкретний виріб ви зможете будь-яким зручним для вас способом з розділу "Контакти". Будемо раді співпраці.