Видео

Друк візиток в Києві терміново

Друк візиток в Києві терміновоБудь-яка навіть хвилинна зустріч може бути завершена корисним знайомством , довгостроковою співпрацею і вигідним контрактом. Ті, хто цінують свій час, звичайно ж скористаються цим і зможуть вручити візитку. Для того, щоб продовжити взаємовигідне спілкування варто просто обмінятися візитками.

Візитна картка давно вже перестала бути просто папірцем з контактними даними. Візитка - це рекламний носій, який зможе на тривалій основі нагадувати про свого власника, про діяльність компанії - це обличчя вашого підприємства.

Візитна картка - це частина корпоративної поліграфії, вона підтверджує солідність компанії, створює довірче ставлення.

Ну і звичайно ж для того, щоб ваша візитка "затрималася" у потенційного партнера або покупця вона повинна бути оригінально оформлена.

Друк візиток в Києві терміново може запропонувати не кожна друкарня. Компанія "РВС-Принт" в своєму арсеналі має новітнє обладнання, широкий вибір матеріалів, професійних співробітників з великим досвідом роботи, тому ми сміливо беремося за друк візиток недорого і оперативно.

На сьогоднішній день виділяють близько п'яти основних методів друку та оформлення візиток: офсетний друк візиток, цифровий друк візиток, фольгування, тиснення, шовкографія.

Найпопулярнішою можна вважати офсетний друк візиток. Даний метод ідеально підійде для великих тиражів.

Цифровий друк є більш економічним і оперативним методом друку візиток. Дана технологія дозволяє здійснювати друк тільки на стандартних матеріалах. Якщо вам потрібно здійснити друк візиток терміново тоді вибирайте цей метод.

Тиснення дозволяє нанести картинку завдяки тиску. На початковому етапі з полімеру або металу виготовляється кліше, після чого гарячим або холодним методом наносять зображення.

Процес фольгування дозволяє нанести металевий малюнок на готову картинку, яка попередньо надрукована на лазерному принтері. У підсумку ви отримуєте красиві і ефектні візитки, які допоможуть підкреслити статус вашої компанії.

Шовкографія дозволяє нанести інформацію на різний матеріал. Це може бути пластик, скло, тканина, дизайнерський папір. Шовкографія творить чудеса, тому в підсумку можна отримати досить цікаві та оригінальні візитки. Хочемо відзначити, що такі візитки звичайно ж коштують дорожче, але зате вони неодмінно окупляться.

Велику роль при оформленні візитних карток відіграє діяльність компанії. Зрозуміло, що якщо ви займаєтеся продажем шин, то гламурні золоті візитки напевно вам не актуальні. Хоча...точно зможете виділиться серед конкурентів. Зазвичай ділові люди замовляють строгі візитки, з прямими лініями і стандартними шрифтами. Корпоративні візитки звичайно ж витримуються у фірмовому стилі. Політ фантазії наших дизайнерів може розкритися на візитках творчих професій: дизайнери, айтішники, копірайтери, художники, архітектори і тд.

Компанія "Рвс-Принт" - це цілий спектр поліграфічних послуг. Ми працюємо давно, тому знаємо як виготовити якісну поліграфію оперативно і недорого.

Замовити візитки терміново Ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.