Видео

Друк корпоративної поліграфії цифровим методом

друк корпоративної поліграфії цифровим методомНа сьогоднішній день великою популярністю користується корпоративна поліграфія. У Києві досить багато друкарень, які пропонують свої послуги, але на жаль багато з них недобросовісно виконують роботу, в результаті ви отримуєте не якісну поліграфію.

Компанія "РВС-Принт" пропонує вам широкий спектр поліграфічних послуг. Серед яких великою популярністю користується цифровий друк.

Для тих, хто ще не в курсі, цифровий друк є одним з різновидів друку, в процесі якої застосовують комп'ютерні технології для того, щоб вивести певну інформацію на друковане обладнання для виготовлення поліграфічної продукції, які складаються з тонера, растрових точок, фарби.

Особливості цифрового друку

Якщо ви вирішили використовувати даний метод друку в результаті можна отримати поліграфію прийнятної якості. Якщо вам потрібна поліграфія ідеальної якості (каталоги) тоді рекомендуємо звернути вашу увагу на офсетний метод друку.

Досить часто основним критерієм для вибору цифрового друку є досить низька ціна і невеликий тираж. Кожна компанія, незалежно від бюджету і розмірів зможе дозволити собі даний вид друку.

друк поліграфії цифровим способом виходить набагато швидше. Так як при цьому повністю відсутній процес налаштування обладнання для друку. При цьому процес підготовки також не трудомісткий.

Набридло шукати сумлінну друкарню? Тоді вам до нас. Ми займаємося поліграфічними послугами вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси даної індустрії.

замовити цифровий друк поліграфії Київви можете сміливо в компанії "Рвс-Принт" на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.