Видео

Як створити ефектний і ефективний каталог

як створити ефектний і ефективний каталогДля того, щоб ваші продажі проходили активно, зручно, ефективно звичайно ж необхідно структурувати всю продукцію . Презентувати продукцію потенційним споживачам, оперативно знаходити опис товару та інші характеристики дуже зручно, якщо у Вас під рукою є каталог.

Друк каталогів один з напрямків компанії "РВС-Принт". Незалежно від обсягів компанії і кількості продукції, ми із задоволенням здійснимо друк каталогів в Києві, виходячи з ваших потреб.

Для того щоб каталогом дійсно було зручно користуватися і він привертав увагу, варто приділити особливу увагу зовнішньому вигляду.

До дизайну даної поліграфічної продукції пред'являються суворі дизайнерські вимоги, тому етап розробки каталогу може бути тривалим. Але як то кажуть Краще один раз все продумати на 100%, ніж поспішити і отримати незручний малоефективний каталог.

Етапи створення каталогу продукції:

1. Для того щоб зробити дійсно ефективний каталог, дайте відповідь відразу собі на питання, Для чого саме призначений каталог. Який він повинен бути рекламним, інформативним, іміджевим і тд.

2. Збір і структурування всіх даних.Визначтеся з асортиментними групами, розділами, кількістю блоків, сторінок.

3. Вся увага на продукцію. Для того, щоб каталог виглядав ефектним, а відповідно і привертає увагу, напевно доведеться провести фотосесію продукції. У підсумку ви отримаєте якісні знімки з деталізацією.

4. Створення макета каталогу. Створюється загальний стиль каталогу, наповнення, оформлення, розподіл текстового та візуального контенту. Після цього макет передається замовнику для затвердження і тільки після цього здійснюється друк каталогів Київ в потрібному тиражі.

При розробці каталогів або буклетів, є свої особливості. Наприклад, варто обов'язково враховувати шрифти. В даному випадку дуже часто вдаються до гри шрифтів. Наприклад назва продукції одним шрифтом, найчастіше великим, а ось короткий опис більш дрібним. Товари акційні або Спецпропозиції варто виділяти іншим видом шрифту, для того, щоб вони виділялися. Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам здійснити друк каталогів і друк поліграфії за доступними цінами. Ми маємо новітнє сучасне обладнання, у нас працюють професіонали своєї справи. Тому сміливо можете довірити нам створення поліграфії.

Замовити друк каталогів ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.