Видео

Євроформат флаєра для друку

Євроформат флаєра для друкуДрук флаєрів Київ дуже популярна послуга в компанії "РВС-Принт". Ми займаємося виготовленням поліграфічної продукції вже не перший рік, тому знаємо як зробити її правильно, привабливою для потенційних клієнтів, конкурентоспроможною і звичайно ж якісною.

Дуже часто нам задають питання про те, який же розмір флаєра вважати ідеальним? Стандартний розмір флаєра або іншими словами Євроформат становить 210х98 мм.

При розробці макета вашого майбутнього виробу ми збільшуємо його на 2-3 сантиметри з кожного боку. Такий зазор потрібно для технологічного процесу (безпечне обрізання країв).

Але не варто відштовхуватися від стандартів, ми зможемо виготовити для Вас флаєра потрібного вам розміру і кількості. Найголовніше, не забувати про те, що даний вид поліграфічної продукції повинен бути зручний для поширення.

Багато хто часто називають флаєра-листівками, і цьому є пояснення. З точки зору процесу виготовлення, флаєра як і листівки виробляються за одним принципом. Відмінність полягає тільки в призначенні. Листівки спрямовані на те, щоб підносити інформацію інформаційного характеру, наприклад, що в певну дату буде проводитися повний розпродаж. А флаєра в свою чергу пропонують знижку або бонус, наприклад при пред'явленні цього флаєра на касі, покупець отримує знижку або невеликий подарунок.

Тому що основне завдання флаєра надати інформацію про акції та знижки, при цьому цільова аудиторія швидше залишить у себе компактний флаєр, ніж великий і незручний формат.

Листівку найчастіше прочитають, тобто ознайомитися з інформацією і викинуть, а флаєр, особливо якщо він красивий компактний (що важливо) заберуть з собою і неодмінно скористаються.

За бажанням замовника флаєр може бути будь-якого розміру, навіть наприклад розміром з візитку. При цьому не кожна компанія погодиться йти на нестандартні рішення, так як не всі мають відповідне для цього обладнання і фахівців. Виготовлення нестандартної поліграфії вимагає більше часу і не всі друкарні в пік завантаженості підуть на це. Тому рекомендуємо уточнювати даний момент перед тим як робити замовлення.

Друк флаєрів здійснюється кількома методами. Офсетний спосіб друку або цифровий. Можуть використовуватися різні матеріали, але найбільш затребуваним є крейдований папір різної щільності. Цифровий метод друку найкраще підходить для невеликих тиражів за прийнятною ціною. Саме даний метод здатний оперативно здійснити замовлення. Офсетний метод використовується в тому випадку, якщо потрібно виготовити велику кількість продукції. Виходячи з усього вищесказаного, метод друку підбирається з урахуванням всіх технічних характеристик замовлення (тираж, терміни виготовлення, післядрукарські роботи). Для того, щоб ваші флаєра виглядали більш презентабельно можна розглянути комплекс післядрукарських робіт, завдяки яким флаєра будуть більш солідними.

Компанія "РВС-Принт" пропонує вам якісну і привабливу поліграфію за вигідними цінами. У нас на сайті ви зможете познайомиться з послугами нашої компанії. Замовити друк флаєр в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.